Petit Gateau עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1621 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 91 גר' של שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -32 דקות. גשו לסופר וקנו עלי נענע, מיץ ליים, אבקת קקאו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. נסו פטיפורים, Le Petit Hibou, ו שמיכת פור פור (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את מוחיטו שוקולד מנטה: השתמש 12 טבעות לחתוך עיגולים 3 אינץ ' בגנואז קקאו ומניח אותם בתחתית של כל עובש.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
מוחיטו
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
תן לתערובת להתקרר ולתלול בן לילה. מסננים ומוסיפים את הרום ומיץ לימון. שמור חצי מהנוזל לזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
רוטב שומשום יפני מוכן
דבש הדרים
4
מרח מעט מהסירופ על כל עוגה. צינור כף של גנאש שוקולד על כל עוגה ולחץ עוגיית שוקולד עגולה על גנאש וממלא עם מוס בווארי נענע.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
להתיז תמצית וניל
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
5
כדי להפוך את המוס בווארי מנטה: להשרות את עלי ג 'לטין במים במשך 5 דקות, לסחוט עודפי מים מיקרוגל במשך 1 דקה או עד ג' לטין הוא מומס. מערבבים בכפית של קרם אנגלייז ולאחר מכן לערבב את השאר. מקפלים בקצפת. ממלאים טבעות entremet עם מוס להכניס למקרר עד סט, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גיליון ג ' לטין
לימון גומי
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
6
כדי לסיים את העוגות להמיס 2 עלים של ג ' לטין ולהוסיף סירופ שמורות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
להתיז תמצית וניל
7
מניחים כפית על כל עוגה ומקשטים עם שבר שוקולד או שבבי.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
8
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מערבבים את הביצים והסוכר יחד בקערת ערבוב. מעל מים רותחים, מקציפים את הביצים עם מקציף עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מניחים את הביצים חמות בקערה של מערבל חשמלי שוט על גבוה עד צורות הסרט. מקפלים את החמאה ואת החומרים יבשים מנופה לתוך ביצים מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
יוצקים על מחבת חצי גיליון משומנת, קלף מרופדת ואופים במשך 15 עד 20 דקות. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מערבבים את הגלוקוז ואת אבקת הקקאו בסיר ומערבבים על אש נמוכה עד חלקה. מזג את השמנת ומערבבים עד השמנת מגיעה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
סירופ גלוקוז
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
13
יוצקים על שוקולד קצוץ. מערבבים עד חלקה. אפשר להתקרר.;
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
14
שמנת החמאה והסוכר יחד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
15
מוסיפים את הוניל והביצים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(קיבלר)
16
מוסיפים את הקמח, המלח והקקאו ומערבבים עד רק בשילוב וחלק. לעטוף ולהירגע לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
17
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
18
רול החוצה לחתוך לתוך צורות הרצוי ואופים במשך 10 עד 12 דקות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
19
שלב את החלב, שמנת, שעועית וניל, נענע בסיר ולהגדיר על חום בינוני להביא רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
20
שלב את החלמונים וסוכר יחד ממש לפני הנוזל הוא חם.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
זנים של פטריות
21
מזג את החלב/שמנת חם לתוך החלמונים ולחזור לתנור לבשל עד מעובה, ואת התערובת מצפה את הגב של כף. מתח וצינה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
זנים של פטריות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)