קושימומחה
מוכן ב1 ש, 32 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

Petit Gateau

Petit Gateau
Petit Gateau עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1621 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 91 גר' של שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -32 דקות. גשו לסופר וקנו עלי נענע, מיץ ליים, אבקת קקאו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. נסו פטיפורים, Le Petit Hibou, ו שמיכת פור פור (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את מוחיטו שוקולד מנטה: השתמש 12 טבעות לחתוך עיגולים 3 אינץ ' בגנואז קקאו ומניח אותם בתחתית של כל עובש.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
מוחיטומוחיטו
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
2
מניחים את הסוכר החום, מים, נענע ותבלינים בסיר בינוני ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
תן לתערובת להתקרר ולתלול בן לילה. מסננים ומוסיפים את הרום ומיץ לימון. שמור חצי מהנוזל לזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
דבש הדריםדבש הדרים
4
מרח מעט מהסירופ על כל עוגה. צינור כף של גנאש שוקולד על כל עוגה ולחץ עוגיית שוקולד עגולה על גנאש וממלא עם מוס בווארי נענע.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
5
כדי להפוך את המוס בווארי מנטה: להשרות את עלי ג 'לטין במים במשך 5 דקות, לסחוט עודפי מים מיקרוגל במשך 1 דקה או עד ג' לטין הוא מומס. מערבבים בכפית של קרם אנגלייז ולאחר מכן לערבב את השאר. מקפלים בקצפת. ממלאים טבעות entremet עם מוס להכניס למקרר עד סט, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גיליון ג ' לטיןגיליון ג ' לטין
לימון גומילימון גומי
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
6
כדי לסיים את העוגות להמיס 2 עלים של ג ' לטין ולהוסיף סירופ שמורות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
7
מניחים כפית על כל עוגה ומקשטים עם שבר שוקולד או שבבי.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
8
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מערבבים את הביצים והסוכר יחד בקערת ערבוב. מעל מים רותחים, מקציפים את הביצים עם מקציף עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מניחים את הביצים חמות בקערה של מערבל חשמלי שוט על גבוה עד צורות הסרט. מקפלים את החמאה ואת החומרים יבשים מנופה לתוך ביצים מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
יוצקים על מחבת חצי גיליון משומנת, קלף מרופדת ואופים במשך 15 עד 20 דקות. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מערבבים את הגלוקוז ואת אבקת הקקאו בסיר ומערבבים על אש נמוכה עד חלקה. מזג את השמנת ומערבבים עד השמנת מגיעה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
סירופ גלוקוזסירופ גלוקוז
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
13
יוצקים על שוקולד קצוץ. מערבבים עד חלקה. אפשר להתקרר.;
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
14
שמנת החמאה והסוכר יחד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
15
מוסיפים את הוניל והביצים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(קיבלר)(קיבלר)
16
מוסיפים את הקמח, המלח והקקאו ומערבבים עד רק בשילוב וחלק. לעטוף ולהירגע לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
17
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
18
רול החוצה לחתוך לתוך צורות הרצוי ואופים במשך 10 עד 12 דקות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
19
שלב את החלב, שמנת, שעועית וניל, נענע בסיר ולהגדיר על חום בינוני להביא רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
20
שלב את החלמונים וסוכר יחד ממש לפני הנוזל הוא חם.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זנים של פטריותזנים של פטריות
21
מזג את החלב/שמנת חם לתוך החלמונים ולחזור לתנור לבשל עד מעובה, ואת התערובת מצפה את הגב של כף. מתח וצינה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)

מרכיבים

28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מריר, קצוץשוקולד מריר, קצוץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדיאט קרם סודהדיאט קרם סודה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה מומסתחמאה מומסת198אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה1(יכול להיות או להרחיק)תרמילי הל, כתושתרמילי הל, כתוש14אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1(יכול להיות או להרחיק)זרעי כוסברה, כתושזרעי כוסברה, כתוש113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים1זנים של פטריותזנים של פטריות3חלמוניםחלמונים2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)8קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)12עלי נענע טרייםעלי נענע טריים2גיליונותג'לטין (1 כפית אבקת ג' לטין)ג'לטין (1 כפית אבקת ג' לטין)3גיליונותג'לטין (1 1/2 כפיות אבקת ג' לטין)ג'לטין (1 1/2 כפיות אבקת ג' לטין)14אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גלוקוזגלוקוז4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת כבדה, קצפתשמנת כבדה, קצפת2(יכול להיות או להרחיק)מיץ ליים טרימיץ ליים טרי113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד חלב, קצוץשוקולד חלב, קצוץ2(חוֹרֶף)עלי נענע כתושיםעלי נענע כתושים85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח מאפהקמח מאפה227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח מאפהקמח מאפה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדבש הדריםדבש הדרים1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)43אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק198אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק312אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק11 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב