קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

Petits Bonhommes

Petits Bonhommes
Petits Bonhommes יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 122 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך חלמונים, אבקת סוכר, צימוקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו Petits Fours, Petits Beurres, ו Petits Farcis (מתכונים דומים).

הוראות

1
אגרוף הבצק למטה ולהפוך אותו על משטח עבודה מקורנת קלות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
2
חותכים את הבצק לחתיכות בגודל שווה 10 (כ -3 אונקיות כל אחד) ומגלגלים כל אחד לכדור. מכסים במגבת מטבח ונותנים להם לנוח כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
3
קו 2 גיליונות אפייה עם מחצלות אפייה nonstick או נייר קלף. מחממים התנור ל 400°.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
ודא הדמויות שלך הם מאוד ברורים; אחרת הצורה תאבד בתנור כמו לחמים לעלות. השתמש מעט מאוד כדי לא קמח על משטח העבודה. אתה צריך את הבצק כדי להישאר מעט על השיש.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
גלגל כל כדור לתוך בול עץ באורך 6 אינץ'. כדי ליצור את הראש, על 1 עד 1 1/2 אינץ ' מקצה אחד, לחץ למטה עם קצה היד שלך.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
גלגל את היד קדימה ואחורה. צוואר ייווצר והראש מעליו. מתח את הגוף כך שהוא רחב יותר בכתפיים וצרים יותר לכיוון הרגליים. ללטף את הגוף למטה כדי לשטח אותו. עם סכין חדה או עם מספריים חדים, לעשות חתך אחד כדי ליצור את הרגליים ולמשוך אותם לגזרים. (טבילת הלהבים במים עוזר להם לחתוך בצורה נקייה יותר.) לעשות 2 חתכים אלכסוניים מתחיל בערך במותניים, זווית, עד מתחת לכתפיים. תוציא את הידיים. אחרי זה אתה יכול לשחק, אולי עושה כובע או צעיף משאריות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מעבירים את הלחמים לסדינים אפייה, מכסים במגבות מטבח, ולתת להם לעלות במשך כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
בקערה קטנה, לטאטא את חלמוני הביצה עם 1 כפית מים. עם מברשת מאפה, לצחצח את הלחמים עם לשטוף את הביצה. לחץ על הצימוקים או קישוטים אחרים בתקיפות לתוך הלחמים כדי להפוך את העיניים, האף, הכפתורים, ופרטים אחרים כפי שהדמיון שלך מבקש.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
אופים את הלחמים במשך כ 20 דקות או עד חום זהוב כהה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
תן להם להתקרר על מדף.
8
אתה יכול להשאיר את הלחמים מבריק מן זיגוג חלמון ביצה או לתת להם זיגוג סוכר. בקערה קטנה, מערבבים את אבקת הסוכר עם מספיק מים כדי להפוך את הדבק brushable, על 1 כף.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
להבריש את הזיגוג על כל הלחמים בזמן שהם עדיין חמים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
10
מגישים אותם באותו היום אתה אופה אותם.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מתוך מזכרות של הוברט קלר: סיפורים ומתכונים מחיי מאת הוברט קלר, © 2012 Andrews McMeel Publishing