Petits Bonhommes
Petits Bonhommes יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 122 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך חלמונים, אבקת סוכר, צימוקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו Petits Fours, Petits Beurres, ו Petits Farcis (מתכונים דומים).
הוראות
אגרוף הבצק למטה ולהפוך אותו על משטח עבודה מקורנת קלות.
חותכים את הבצק לחתיכות בגודל שווה 10 (כ -3 אונקיות כל אחד) ומגלגלים כל אחד לכדור. מכסים במגבת מטבח ונותנים להם לנוח כ -15 דקות.
קו 2 גיליונות אפייה עם מחצלות אפייה nonstick או נייר קלף. מחממים התנור ל 400°.
ודא הדמויות שלך הם מאוד ברורים; אחרת הצורה תאבד בתנור כמו לחמים לעלות. השתמש מעט מאוד כדי לא קמח על משטח העבודה. אתה צריך את הבצק כדי להישאר מעט על השיש.
גלגל כל כדור לתוך בול עץ באורך 6 אינץ'. כדי ליצור את הראש, על 1 עד 1 1/2 אינץ ' מקצה אחד, לחץ למטה עם קצה היד שלך.
גלגל את היד קדימה ואחורה. צוואר ייווצר והראש מעליו. מתח את הגוף כך שהוא רחב יותר בכתפיים וצרים יותר לכיוון הרגליים. ללטף את הגוף למטה כדי לשטח אותו. עם סכין חדה או עם מספריים חדים, לעשות חתך אחד כדי ליצור את הרגליים ולמשוך אותם לגזרים. (טבילת הלהבים במים עוזר להם לחתוך בצורה נקייה יותר.) לעשות 2 חתכים אלכסוניים מתחיל בערך במותניים, זווית, עד מתחת לכתפיים. תוציא את הידיים. אחרי זה אתה יכול לשחק, אולי עושה כובע או צעיף משאריות.
מעבירים את הלחמים לסדינים אפייה, מכסים במגבות מטבח, ולתת להם לעלות במשך כ -30 דקות.
בקערה קטנה, לטאטא את חלמוני הביצה עם 1 כפית מים. עם מברשת מאפה, לצחצח את הלחמים עם לשטוף את הביצה. לחץ על הצימוקים או קישוטים אחרים בתקיפות לתוך הלחמים כדי להפוך את העיניים, האף, הכפתורים, ופרטים אחרים כפי שהדמיון שלך מבקש.
אופים את הלחמים במשך כ 20 דקות או עד חום זהוב כהה.
אתה יכול להשאיר את הלחמים מבריק מן זיגוג חלמון ביצה או לתת להם זיגוג סוכר. בקערה קטנה, מערבבים את אבקת הסוכר עם מספיק מים כדי להפוך את הדבק brushable, על 1 כף.
להבריש את הזיגוג על כל הלחמים בזמן שהם עדיין חמים.
מגישים אותם באותו היום אתה אופה אותם.
מתוך מזכרות של הוברט קלר: סיפורים ומתכונים מחיי מאת הוברט קלר, © 2012 Andrews McMeel Publishing