Pimiento Cheesy Mac
Pimiento Cheesy Mac יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 572 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח כשר, חמאה, צ'דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו כוסות מק וגבינה דרום מערב (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
להביא סיר רוטב גדול של מים לרתיחה. מלח את המים, להוסיף את הפסטה ומבשלים אל דנטה.
בינתיים, בסיר רוטב אחר, להמיס את החמאה על אש בינונית, להוסיף את השום והבצל לטגן עד שקוף וריחני. מערבבים בקמח ומבשלים 1 דקה יותר.
לטאטא את החלב לתוך הרוטב וחום עד מעובה. מתבלים עם הפפריקה, חרדל יבש ופלפל שחור, לפי הטעם. להמס בגבינה.
מסננים את הפסטה, ומוסיפים אותה לרוטב יחד עם הפימינטוס.
מגישים מיד או להעביר אותו למנה רדודה וחום תחת המטגן החם עבור העליון פריך.