קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

אדום שטן חמוציות

אדום שטן חמוציות
אדום שטן חמוציות דורש כ 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מנות ראשונות יש 88 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 8 . אם יש לכם רוטב אדובו, פלפל צ'יפוטלה, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: אדום שטן חמוציות, בצל אדום כבוש, ו רול עוגת קטיפה אדומה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר גדול, מוסיפים את השמן ומוסיפים את השאלוט ואת הפלפל הסראנו מעל חום בינוני גבוה במשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את מיץ התפוזים בדם, סירופ אגבה, חמוציות, צ ' יפוטלה, אדובו, קינמון ומלח. להפחית את החום ומבשלים עד התערובת עבה, 20 עד 25 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים בדםמיץ תפוזים בדם
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
שמן פלפלשמן פלפל
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
להפריש להתעבות, הודות הפקטין ב חמוציות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
פקטיןפקטין
5
טיפ של גיא: אם זמין, לנסות לרכוש 1 תפוז דם טרי ולהוסיף את זה חמוציות. קטע, להוסיף את הבשר הכתום לסיר, ולסחוט כל מיצים שנותרו מן קרום הדם הכתום.
מרכיבים שתצטרך
כתום דםכתום דם
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
הערה של קוק: כדי קטע תפוז, להסיר את החלק העליון והתחתון מהכתום מעל קערה קטנה (כדי לתפוס את המיצים). לקלף את התפוז עם סכין חדה קטנה, להסיר בזהירות את כל המעשר. בזהירות לחתוך בין הקטעים, למטה בכל צד, ולאפשר ליפול לתוך הקערה כפי שאתה ממשיך.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה