Pipérade עם ביצים עלומות
אם יש לכם ו/או פלפלים, שום, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. נסו ביצים Pipérade, En Cocotte עם Piperade Basque, ו ביצים בפיצות Pipérade עם פרושוטו פריך (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים שמן זית למחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיף pancetta ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתחיל לקבל פריך וחום, 4 עד 5 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר pancetta לקערה.
מוסיפים פלפלים, בצל, שום, טימין, ו 1/2 כפית. מלח למחבת, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות מתחילים לרכך, 7 עד 10 דקות. חום נמוך יותר בינוני נמוך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד רך מאוד, על 25 דקות יותר.
מוסיפים מרק עוף, חומץ, עגבניות ופנצ ' טה מבושלת למחבת. להגדיל את החום בינוני גבוה, ומרתיחים, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל מופחת מעט מאוד מעובה, 8 עד 10 דקות. מערבבים זיתים אם משתמשים, ומתבלים לפי הטעם עם פלפל ועוד מלח.
בינתיים, ביצים poach (מתכון כדלקמן).
Spoon piprade לתוך 2 רחב, קערות רדודות, ו נסטלה 1 או 2 ביצים עלומות בכל מנה.
שים על 3 ב. מים במחבת רחבה; מביאים לרתיחה על חום גבוה. עם כפית מחוררת, במהירות ובעדינות לטבול ביצים בקליפה, 1 בכל פעם, במשך 8 שניות, ואז להרים.
יוצקים את כל אבל 1 ב. של מים מחבת; להפחית את החום כך בועות על פופ תחתית מחבת אל פני השטח רק מדי פעם. לפצח ביצים 1 בכל פעם, ו, מחזיק קליפה קרוב לפני השטח של המים, לשבור אותו לפתוח לתת ביצה להחליק בעדינות לתוך המים. מבשלים כדי doneness הרצוי (לתקוע בעדינות עם כפית כדי לבדוק), 3 עד 4 דקות עבור ביצים רכות עלומות.
עם כפית מחוררת, להרים ביצים 1 בכל פעם ממים.