קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Poblano, פטריות וטאקו תפוחי אדמה

Poblano, פטריות וטאקו תפוחי אדמה
המתכון Poblano, פטריות וטאקו תפוחי אדמה מוכן תוך כ 50 דקות, והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 255 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו קרם מקסיקני, תפוחי אדמה מזהב יוקון, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו טאקו פטריות, תפוחי אדמה, & Poblano, Poblano וטאקו פטריות, ו טאקו סטייק, פטריות ופובלנו (מתכונים דומים).

הוראות

1
צולים את poblanos ישירות מעל הלהבה של מבער גז או מתחת לטוחן, מסתובב עם מלקחיים, עד חרוך בכל רחבי, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
להעביר לקערה, לכסות עם צלחת ולתת קיטור עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 10 דקות. לגרד את העור החרוך עם סכין קילוף; להסיר את הגבעולים והזרעים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
חותכים את poblanos לרצועות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
בינתיים, לשים את תפוחי האדמה במחבת nonstick גדול לכסות עם מים קרים; העונה עם מלח. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים עד רק מכרז, 5 עד 6 דקות; לנקז. נגב את המחבת יבשה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד זהוב ופריך, כ 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
7
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר. בעוד עדיין חם, מפזרים חצי עשבי תיבול, ומלח לפי הטעם. זרוק את השמן העודף ומחק את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מחממים את החמאה במחבת על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 6 עד 8 דקות. מערבבים את עשבי תיבול הנותרים ואת השום; לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
11
מוסיפים את poblanos קלוי, קרם, מיץ ליים וכמה כפות מים; מערבבים עד התחמם, 1 עד 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
12
מגישים את תפוחי האדמה ואת תערובת פטריות טורטיות עם תוספות שונות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
13
צילום: אנדרו פרסל

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינוט נואר Vin De סנדוויץ 'של ג' ימי ג ' ון עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
כריך יין פינו נואר של ג 'ימי ג' ון
כריך יין פינו נואר של ג 'ימי ג' ון
ה "פינו נואר" הופק ובקבוק על ידי יקב ה "פולק מאשין", והיינן קני ליקיטפרקונג.