גשו לסופר וקנו ביצה, חלב, רוטב קוקטייל פירות ים חריף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית נסו Poppers שפמנון עם רוטב טבילה חריף, Poppers שפמנון עם רוטב טבילה חריף, ו פופרס חלפיניו עם רוטב שומה ירוק חריף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את המלח, Cajun תיבול וקמח ב bowl.In עוד קערה, מקציפים יחד את הביצים והחלב.ראשית לדלות את הדגים בקמח, ואז לטבול את הביצים ולבסוף לדלות בפירורי הלחם.מטגנים את חתיכות שפמנון על 1/2 " של שמן מחומם ל 375 מעלות.מטגנים על 2-3 דקות בכל צד, או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שפמנון
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ממתק תמנון בריט
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מערבבים את המיונז, רוטב קוקטייל, מיץ לימון, פלפל אדום ואת המפרץ הישן בקערה.צ ' יל, מכוסה, עד מוכן לשרת עם poppers.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קוקטייל
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.