Poppers שפמנון עם רוטב טבילה חריף
גשו לסופר וקנו ביצה, חלב, רוטב קוקטייל פירות ים חריף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית נסו Poppers שפמנון עם רוטב טבילה חריף, Poppers שפמנון עם רוטב טבילה חריף, ו פופרס חלפיניו עם רוטב שומה ירוק חריף (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המלח, Cajun תיבול וקמח ב bowl.In עוד קערה, מקציפים יחד את הביצים והחלב.ראשית לדלות את הדגים בקמח, ואז לטבול את הביצים ולבסוף לדלות בפירורי הלחם.מטגנים את חתיכות שפמנון על 1/2 " של שמן מחומם ל 375 מעלות.מטגנים על 2-3 דקות בכל צד, או עד חום זהוב.
מערבבים את המיונז, רוטב קוקטייל, מיץ לימון, פלפל אדום ואת המפרץ הישן בקערה.צ ' יל, מכוסה, עד מוכן לשרת עם poppers.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.