Pot au Feu של עוף עם ירקות חורף
סיר au Feu של עוף עם ירקות החורף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 346 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זה מושלם עבור חורף. לכו לחנות ותרימו מלח ופלפל, חצאי חזה עוף, ציר עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוף חרדל עם ירקות חורף, ירכיים עוף מטוגנות עם ירקות חורף, ו עוף צלוי עם ירקות חורף ומילוי אגוז אורן (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, להביא את ציר העוף לרתיחה.
מוסיפים את הגזר ומבשלים על חום מתון עד רך, כ 10 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הגזר לצלחת.
מוסיפים את הלפת למניה ומבשלים עד למכרז, כ 6 דקות.
הוסף לצלחת של גזר. מבשלים את הבצל הירוק במשך 5 דקות ולהוסיף אותם לצלחת. מבשלים את הפטריות רק עד מכרז, על 4 דקות; מוסיפים לצלחת.
מוסיפים את חזה העוף למניה הבוערת ומוציאים אותו בבעירה חשופה עד שזה רק מבושל, כ -12 דקות.
להעביר את העוף לצלחת ולתת לנוח במשך 5 דקות. החזר את הירקות למניה כדי לחמם אותם; מתבלים במלח ופלפל.
הסר את העור מן העוף ולפרוס כל שד באלכסון 1/3 אינץ ' עבה. מחלקים את הירקות בין 8 קערות רדודות. מסדרים את העוף על הירקות ומוסיפים את המרק החם.