קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

Poulet au Vinaigre a l'Estragon

Poulet au Vinaigre a l'Estragon

הוראות

1
יוצקים את השומן מהקומקום, מוסיפים את הבצל, ומטגנים אותם, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
מוסיפים את החומץ והיין ומרתיחים את הנוזל, מגרדים את החלקים החומים, עד שהוא מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את המרק, העגבניות, הטרגון היבש, אם משתמשים, ואת העוף, מביאים את התערובת לרתיחה, ומבשלים אותו, מכוסה, במשך 20 עד 25 דקות, או עד העוף מבושל דרך. העוף יכול להיות מוכן עד לנקודה זו 1 יום מראש
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
1
מעבירים את העוף ואת הבצל עם כפית מחוררת למגש מחומם ולשמור אותם חמים, מכוסה בנייר כסף. מערבבים את תערובת arrowroot או קורנפלור, מוסיפים אותו לנוזל בישול רותח עם חצי טרגון טרי קצוץ, אם שימוש, ומבשלים את הרוטב, ערבוב, במשך 1 דקה. כפית את הרוטב על העוף, מפזרים את העוף עם טרגון טרי קצוץ הנותרים, אם שימוש, ומקשטים אותו עם ספריגים טרגון.
2
Transfer the chicken and the onions with a slotted spoon to a heated platter and keep them warm, covered with foil. Stir the arrowroot or cornstarch mixture, add it to the simmering cooking liquid with half the chopped fresh tarragon, if using, and simmer the sauce, stirring, for 1 minute. Spoon the sauce over the chicken, sprinkle the chicken with the remaining chopped fresh tarragon, if using, and garnish it with the tarragon sprigs.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ArrowrootArrowroot
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות