קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

Poussins לימון-עשב בגריל

Poussins לימון-עשב בגריל
Poussins לימון-עשב בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1048 קלוריות, 78 גרם חלבון ו 79 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם חמאה, לימונים, רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות וזה די טוב. נסו Poussins לימון-עשב בגריל, פוסינים צלויים עם חמאת לימון, ו פוסינים אפודים בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן גריל פחם (עם מכסה) או מחממים גריל גז על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מערבבים יחד חמאה רכה, גרידה, טימין קצוץ, רוזמרין, מלח, ופלפל עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
יש לשטוף פוסינים ולייבש טפיחה. חורים העונה עם מלח ופלפל. עבודה מקצה החלל של כל ציפור, להפעיל את האצבעות בין העור והבשר של שדיים ורגליים כדי לשחרר את העור מבלי לקרוע. לדחוף חמאת לימון מתחת לעור ולעסות את העור מבחוץ כדי להפיץ חמאה באופן שווה על השדיים ועל הרגליים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
4
הכנס קורנית sprig ו 2 פרוסות לימון לתוך חלל של כל poussin, ואז לקשור את הרגליים יחד עם חוט המטבח.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
פוסיןפוסין
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
5
מברישים ציפורים עם חמאה מומסת ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
6
כאשר האש היא בינונית חם (אתה יכול להחזיק את היד שלך 5 אינץ ' מעל מתלה 3 עד 4 שניות), מקום ציפורים, שד הצדדים למעלה, על מתלה גריל לכסות גריל. צלוי, מפנה כל 15 דקות, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס בחלק בשרני של ירך רושמת 77°, 45 עד 55 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
להעביר ציפורים לצלחת ולהשליך מחרוזת, ואז לתת לעמוד 10 דקות.
1
* ניתן לצלות פוסינים בשליש העליון של תנור 232° 30 עד 40 דקות. השתמש במחבת אפייה רדודה גדולה מספיק כדי להחזיק אותם ללא צפיפות.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן