Poussins לימון-עשב בגריל
Poussins לימון-עשב בגריל נטול גלוטן,, ו ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 78 גרם חלבון 79 גרם של שומן, וסך הכל 1048 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך פלפל, תרנגולות קורניש, לימונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו פוסינים צלויים עם חמאת לימון, פוסינים אפודים בגריל, ו שיפודי שרימפס בגריל עם פטה לימון-עשב (מתכונים דומים).
הוראות
הכן גריל פחם (עם מכסה) או מחממים גריל גז על חום בינוני.
מערבבים יחד חמאה רכה, גרידה, טימין קצוץ, רוזמרין, מלח, ופלפל עם מזלג.
יש לשטוף פוסינים ולייבש טפיחה. חורים העונה עם מלח ופלפל. עבודה מקצה החלל של כל ציפור, להפעיל את האצבעות בין העור והבשר של שדיים ורגליים כדי לשחרר את העור מבלי לקרוע. לדחוף חמאת לימון מתחת לעור ולעסות את העור מבחוץ כדי להפיץ חמאה באופן שווה על השדיים ועל הרגליים.
הכנס קורנית sprig ו 2 פרוסות לימון לתוך חלל של כל poussin, ואז לקשור את הרגליים יחד עם חוט המטבח.
מברישים ציפורים עם חמאה מומסת ומתבלים במלח ופלפל.
כאשר האש היא בינונית חם (אתה יכול להחזיק את היד שלך 5 אינץ ' מעל מתלה 3 עד 4 שניות), מקום ציפורים, שד הצדדים למעלה, על מתלה גריל לכסות גריל. צלוי, מפנה כל 15 דקות, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס בחלק בשרני של ירך רושמת 77°, 45 עד 55 דקות.
להעביר ציפורים לצלחת ולהשליך מחרוזת, ואז לתת לעמוד 10 דקות.
* ניתן לצלות פוסינים בשליש העליון של תנור 232° 30 עד 40 דקות. השתמש במחבת אפייה רדודה גדולה מספיק כדי להחזיק אותם ללא צפיפות.