ניתן להכין את המתכון Queso Fundido עם פובלנוס חרוכים ודפנות בקירוב תוך שעה ו-30 דקות. מתאים ל-6 ומחירו 5 מנות.1 דולר למנה. מנה אחת מכילה 973 קלוריות, 41 גרם חלבון ו-62 גרם שומן. 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם קורנישונים, שמן זית, טימין וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מעולה של 85%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: Queso Fundido, Queso Fundido ו-Queso Fundido.
הוראות
1
לפובלנוס והדפנות החרוכים: מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרובולון, מגורר
ציוד שתשתמש בו
פרובולון, מגורר
2
שמים את הפובלנוס ישירות על גבי המבער על אש גבוהה, הופכים עם מלקחיים עד שהם נחרכים לגמרי, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת חלב פרה מיושנת
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
מניחים בקערה ומכסים במגבת ל-10 דקות. משפשפים את העור בידיים או במגבת נייר, מסירים את הגרעינים וחותכים לרצועות. לְהַזמִין.
מרכיבים שתצטרך
גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כמו גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כמו גבינת הדגל של ביצ'ר,
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
קורנישונים מתוקים, להגשה
4
מחממים את השמן הצמחי במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
קורנישונים מתוקים, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קורנישונים מתוקים, להגשה
5
מוסיפים פנימה את הבצל, מפזרים מלח ומטגנים עד להתקרמל, תוך ערבוב לעתים קרובות, 25 עד 30 דקות. לְהַזמִין. בינתיים, חוצים את תפוחי האדמה האצבעות לחצי וזורקים בקערה עם שמן זית, מחצית מהטימין, הרוזמרין ומחצית מהשום, ומפזרים מלח ופלפל. צולים על תבנית עם נייר אפייה עד להזהבה, 25 עד 30 דקות. זורקים את עגבניות הענבים עם שמן זית, מלח, סוכר, 2 ענפי טימין הנותרים וחצי ראש שום ומטפטפים חומץ בלסמי. צולים על תבנית עם נייר אפייה עד לריכוך ומתחיל להיחרך, 15 עד 20 דקות. ל-queso fundido: מגבירים את התנור ל-400 מעלות F. ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית, ולאחר מכן מערבבים פנימה את הקמח ומבשלים, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קורנישונים מתוקים, להגשה
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
לחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ' וללילה
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימון
2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
הסוכריות של Peachie-o
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
6
מוסיפים את החלב ומבשלים עד להסמכה, תוך טריפה מדי פעם, 8 דקות. מכבים את האש, מוסיפים את הגבינות ומערבבים היטב. התערובת תהיה דמוית בצק; הוא לא יתנקז עד שהוא ייכנס לתנור.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
7
מעבירים את התערובת למחבת ברזל יצוק בגודל 10 אינץ' או לתבנית אפייה רדודה, ומפזרים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
8
אופים 6 דקות, מערבבים ואופים עוד 6 דקות, ואז מערבבים שוב. לשים מתחת לפטם עד שהגבינה משחימה בנקודות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
9
מגישים מיד עם דפנות הטבילה של הפובלנוס הצלוי, בצל מקורמל, אצבעות ועגבניות צלויות, קורנישונים, פרוסות באגט ונקניק מיובש. הערת הטבח: אם אין לך מבער גז, אתה יכול לצרוב את הפובלנוס שלך גם מתחת לפטם.