R. B. Miller ' S Gyro Meat
אם יש לך שום, צ'אק בשר טחון, אזובית טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: בשר ג'ירו, Seitan Gyro בשר, ו בשר ג'ירו עם רוטב צזיקי.
הוראות
טוחנים את צ ' אק הקרקע וקוביות כבש דרך הצלחת הגסה של מטחנת בשר פעמיים לערבב ביסודיות.
מניחים את הבצל, שום, מיורן, רוזמרין, מלח ופלפל למעבד מזון, ואת הדופק עד הקרקע דק.
מערבבים יחד את תערובת בשר ובצל הקרקע בקערה. לשחזר דרך צלחת דקה, ולארוז את התערובת לתוך מחבת כיכר 3x7 אינץ'. עוטפים בחוזקה בניילון נצמד, ומקררים בין לילה.
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
הסר והשלך את עטיפת הפלסטיק מהמחבת ואפה את בשר הג ' ירו בתנור שחומם מראש עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -140 מעלות F (60 מעלות C), כ -1 שעה.
מסננים את כל הנוזל שהצטבר במחבת, ולאחר מכן להסיר את כיכר מהמחבת.
מניחים את הבשר על המדף מעל צלחת אפייה כדי לתפוס את הטיפות, ולהמשיך לאפות עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 165 מעלות F (75 מעלות C), 15 עד 30 דקות יותר.
הסר מהתנור, ולאפשר לעמוד 15 דקות לפני חיתוך. כיכר סיים צריך להיות מוצק ויבש במקצת.