קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

R. B. Miller ' S Gyro Meat

R. B. Miller ' S Gyro Meat
אם יש לך שום, צ'אק בשר טחון, אזובית טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: בשר ג'ירו, Seitan Gyro בשר, ו בשר ג'ירו עם רוטב צזיקי.

הוראות

1
טוחנים את צ ' אק הקרקע וקוביות כבש דרך הצלחת הגסה של מטחנת בשר פעמיים לערבב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
תה Sp. מתבלים את כל המלחתה Sp. מתבלים את כל המלח
בשר טלהבשר טלה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(להסיר כל פית)(להסיר כל פית)
2
מניחים את הבצל, שום, מיורן, רוזמרין, מלח ופלפל למעבד מזון, ואת הדופק עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מערבבים יחד את תערובת בשר ובצל הקרקע בקערה. לשחזר דרך צלחת דקה, ולארוז את התערובת לתוך מחבת כיכר 3x7 אינץ'. עוטפים בחוזקה בניילון נצמד, ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הסר והשלך את עטיפת הפלסטיק מהמחבת ואפה את בשר הג ' ירו בתנור שחומם מראש עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -140 מעלות F (60 מעלות C), כ -1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6
מסננים את כל הנוזל שהצטבר במחבת, ולאחר מכן להסיר את כיכר מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מניחים את הבשר על המדף מעל צלחת אפייה כדי לתפוס את הטיפות, ולהמשיך לאפות עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 165 מעלות F (75 מעלות C), 15 עד 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
8
הסר מהתנור, ולאפשר לעמוד 15 דקות לפני חיתוך. כיכר סיים צריך להיות מוצק ויבש במקצת.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)