Rack של כבש עם Chard שוויצרי
מתלה של כבש עם סלק שוויצרי יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 118 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך טימין, צנוברים, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות עם כפית ציון של 75% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: צלעות כבש מטוגנות עם שבר שוויצרי, צלעות טלה רוזמרין עם Chard שוויצרי וסירופ בלסמי, ו Crocchette d ' angnello e bieta (כבש ושוויצרי Chard Croquettes).
הוראות
מביאים ורמוט וצימוקים לרתיחה בסיר קטן, ולאחר מכן להסיר מהחום ולתת תלול עד צימוקים רכים ושמנים, על 15 דקות.
מבשלים בצל בשמן במחבת כבדה גדולה על אש בינונית-נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך אבל לא השחמה, 5 עד 8 דקות.
להוסיף chard, צימוקים עם כל ורמוט שנותר, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים על חום בינוני, הופך chard כל הזמן עם מלקחיים, עד chard הוא רך ונוזל התאדה, על 12 דקות.
מעבירים לקערה ומערבבים אגוזים, ואז מתקררים.
חיתוך קרוב ככל האפשר לעצמות, לעשות חתך ארוך 1 להפריד בשר של כל מדף מעצמות, לעצור 1/2 אינץ ' מלמטה (לא לחתוך את כל הדרך).
מגלגלים בשר מעצמות כדי ליצור פתיחה ארוכה, ואז מתבלים בפנים במלח ופלפל וממלאים במילוי.
מגלגלים בשר בחזרה על מלית, ואז לקשור בשר לעצמות עם חוט (בין כל 2 צלעות).
מחממים תנור ל 400°f עם מתלה באמצע.
מערבבים יחד חרדל, טימין, רוזמרין ולהתפשט על שני הצדדים של כל מדף. שים מדפים של טלה במחבת אפייה כבדה רדודה גדולה, זיווג מדפים כך שהם עומדים עם עצמותיהם משתלבות אבל משאיר מקום ביניהם בבסיס.
כבש צלוי עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז הבשר (לא לגעת עצם) רושם 54° עבור בינוני-נדיר, 25 עד 35 דקות.
תן לעמוד, מכוסה באופן רופף, 15 דקות.
חותכים כל מדף ל 4 צלעות כפולות, להשליך חוט, ומגישים על גבי פלפלים אדומים קלויים.
המילוי יכול להיעשות 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.