ראגו בולונז יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 897 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם תרד, בצל, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו Ragù alla bolognese (רוטב בולונז), רוטב בולונז (ראגו בולונז), ו Ragu Bolognese (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר בעל 6 עד 8 ליטר בעל תחתית כבדה, מחממים את שמן הזית על אש בינונית עד לחום.
מוסיף את רסק העגבניות, חלב, יין, טימין ולהביא רק לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים במשך 1 עד 1 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
עונת רגו עם מלח ופלפל, להסיר מן החום, ולתת מגניב אם לא באמצעות מיד. (ראגו יכול להיות בקירור עד 2 ימים; זה יכול להיות גם קפוא עד 1 חודש).
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
6
לזרוק עם tagliatelle הירוק לשרת, מעוטר גבינה,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
Tagliatelle
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
7
להביא 3 ליטרים של מים לרתיחה בסיר גדול, ולהוסיף 1 כף מלח. תכינו אמבט קרח ליד התנור. Blanch 1 כוס עלי תרד ארוזים במים רותחים במשך 45 שניות, ולאחר מכן להסיר עם מלקחיים או כפית מחוררת ומיד לצלול לתוך אמבט קרח להתקרר במשך 2 דקות.
תלולית הקמח במרכז לוח עץ גדול. הפוך באר במרכז הקמח ולהוסיף את תערובת ביצה ותרד לבאר. התחל לשלב את הקמח בתערובת הביצה והתרד, החל מהשפה הפנימית של הבאר. ככל שאתה להרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח כדי לשמור על הצורה היטב (אל תדאג אם זה נראה מבולגן). כאשר חצי מהקמח משולב, הבצק יתחיל להתאחד. התחל ללוש את הבצק, תוך שימוש בעיקר בכפות הידיים. ברגע שהבצק הוא מסה מלוכדת, הניחו את הבצק בצד וגרדו וזרקו את כל פיסות הבצק המיובשות.
מעט קמח הלוח ולהמשיך ללוש במשך 10 דקות, לאבק את הלוח עם קמח נוסף, לפי הצורך. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר לפני השימוש.
השתמש מצורף חותך רחב יותר של מכונת הפסטה לחתוך את הסדינים לרצועות 1/2 אינץ ' רחב. לחלופין, כדי לחתוך את הפסטה ביד, לחתוך כל גיליון של פסטה לאורכים 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטה
12
מברשת קלות עם קמח, ואז להפשיל את הסדין, ו, באמצעות סכין חדה, לחתוך לרצועות 1/4 אינץ ' רחב; לפרוש.