ראגו בולונז יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 897 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם תרד, בצל, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו Ragù alla bolognese (רוטב בולונז), רוטב בולונז (ראגו בולונז), ו Ragu Bolognese (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר בעל 6 עד 8 ליטר בעל תחתית כבדה, מחממים את שמן הזית על אש בינונית עד לחום.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הבצל, סלרי, גזר ושום ומבשלים עד שהירקות שקופים אך לא שחומים, כ -5 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את בשר העגל, חזיר ופנצ ' טה, מגבירים את החום לגבוה, ומחממים את הבשר, מערבבים לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
4
מוסיף את רסק העגבניות, חלב, יין, טימין ולהביא רק לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים במשך 1 עד 1 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחמניות לבנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
עונת רגו עם מלח ופלפל, להסיר מן החום, ולתת מגניב אם לא באמצעות מיד. (ראגו יכול להיות בקירור עד 2 ימים; זה יכול להיות גם קפוא עד 1 חודש).
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
6
לזרוק עם tagliatelle הירוק לשרת, מעוטר גבינה,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
Tagliatelle
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
7
להביא 3 ליטרים של מים לרתיחה בסיר גדול, ולהוסיף 1 כף מלח. תכינו אמבט קרח ליד התנור. Blanch 1 כוס עלי תרד ארוזים במים רותחים במשך 45 שניות, ולאחר מכן להסיר עם מלקחיים או כפית מחוררת ומיד לצלול לתוך אמבט קרח להתקרר במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מסננים את התרד וסוחטים יבש במגבת מטבח, הסרת לחות רבה ככל האפשר. קוצצים את התרד בסדר גמור ומשלבים עם הביצים בקערה קטנה. מערבבים היטב עד חלקה ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
תלולית הקמח במרכז לוח עץ גדול. הפוך באר במרכז הקמח ולהוסיף את תערובת ביצה ותרד לבאר. התחל לשלב את הקמח בתערובת הביצה והתרד, החל מהשפה הפנימית של הבאר. ככל שאתה להרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח כדי לשמור על הצורה היטב (אל תדאג אם זה נראה מבולגן). כאשר חצי מהקמח משולב, הבצק יתחיל להתאחד. התחל ללוש את הבצק, תוך שימוש בעיקר בכפות הידיים. ברגע שהבצק הוא מסה מלוכדת, הניחו את הבצק בצד וגרדו וזרקו את כל פיסות הבצק המיובשות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10
מעט קמח הלוח ולהמשיך ללוש במשך 10 דקות, לאבק את הלוח עם קמח נוסף, לפי הצורך. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
11
השתמש מצורף חותך רחב יותר של מכונת הפסטה לחתוך את הסדינים לרצועות 1/2 אינץ ' רחב. לחלופין, כדי לחתוך את הפסטה ביד, לחתוך כל גיליון של פסטה לאורכים 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטה
12
מברשת קלות עם קמח, ואז להפשיל את הסדין, ו, באמצעות סכין חדה, לחתוך לרצועות 1/4 אינץ ' רחב; לפרוש.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
13
מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה.