ראגו בולונז יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 897 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם תרד, בצל, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו Ragù alla bolognese (רוטב בולונז), רוטב בולונז (ראגו בולונז), ו Ragu Bolognese (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר בעל 6 עד 8 ליטר בעל תחתית כבדה, מחממים את שמן הזית על אש בינונית עד לחום.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את הבצל, סלרי, גזר ושום ומבשלים עד שהירקות שקופים אך לא שחומים, כ -5 דקות.
מוסיף את רסק העגבניות, חלב, יין, טימין ולהביא רק לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים במשך 1 עד 1 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 כוסות שיני שום
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
עונת רגו עם מלח ופלפל, להסיר מן החום, ולתת מגניב אם לא באמצעות מיד. (ראגו יכול להיות בקירור עד 2 ימים; זה יכול להיות גם קפוא עד 1 חודש).
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6
לזרוק עם tagliatelle הירוק לשרת, מעוטר גבינה,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
Tagliatelle
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
7
להביא 3 ליטרים של מים לרתיחה בסיר גדול, ולהוסיף 1 כף מלח. תכינו אמבט קרח ליד התנור. Blanch 1 כוס עלי תרד ארוזים במים רותחים במשך 45 שניות, ולאחר מכן להסיר עם מלקחיים או כפית מחוררת ומיד לצלול לתוך אמבט קרח להתקרר במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מסננים את התרד וסוחטים יבש במגבת מטבח, הסרת לחות רבה ככל האפשר. קוצצים את התרד בסדר גמור ומשלבים עם הביצים בקערה קטנה. מערבבים היטב עד חלקה ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
תלולית הקמח במרכז לוח עץ גדול. הפוך באר במרכז הקמח ולהוסיף את תערובת ביצה ותרד לבאר. התחל לשלב את הקמח בתערובת הביצה והתרד, החל מהשפה הפנימית של הבאר. ככל שאתה להרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח כדי לשמור על הצורה היטב (אל תדאג אם זה נראה מבולגן). כאשר חצי מהקמח משולב, הבצק יתחיל להתאחד. התחל ללוש את הבצק, תוך שימוש בעיקר בכפות הידיים. ברגע שהבצק הוא מסה מלוכדת, הניחו את הבצק בצד וגרדו וזרקו את כל פיסות הבצק המיובשות.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולה
10
מעט קמח הלוח ולהמשיך ללוש במשך 10 דקות, לאבק את הלוח עם קמח נוסף, לפי הצורך. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
11
השתמש מצורף חותך רחב יותר של מכונת הפסטה לחתוך את הסדינים לרצועות 1/2 אינץ ' רחב. לחלופין, כדי לחתוך את הפסטה ביד, לחתוך כל גיליון של פסטה לאורכים 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטה
12
מברשת קלות עם קמח, ואז להפשיל את הסדין, ו, באמצעות סכין חדה, לחתוך לרצועות 1/4 אינץ ' רחב; לפרוש.