זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: רגו פטריות עם פולנטה גבינה, רגו פטריות ונקניקיות עם פולנטה, ו רגו פטריות ונקניקיות עם פולנטה.
הוראות
1
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים סלרי ו-3 המרכיבים הבאים; מטוגנים 3 דקות או עד שהירקות פריכים.
מרכיבים שתצטרך
ירק
סלרי
3
מוסיפים פטריות, ומטגנים 8 דקות או עד פטריות לשחרר את הנוזל שלהם. מערבבים עגבניות, קליפת לימון ופלפל אדום. להגדיל את החום בינוני גבוה, ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קליפת לימון
פלפל אדום
פטריות
עגבנייה
4
הסר סמרטוט מן המחבת; לנגב את המחבת נקי עם מגבות נייר. שמור סמרטוט חם.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
5
מניחים מחבת מעל חום בינוני גבוה. פרוסות פולנטה מעילים עם ספריי בישול; מוסיפים למחבת. מבשלים 4 עד 5 דקות בכל צד או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
פולנטה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מגישים סמרטוט פטריות מעל פולנטה בקערות בודדות; מפזרים גבינה.