תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Gail סימונס של וולשית Rarebit עם גינס וביצה מטוגנת. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 313 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. גשו לסופר וקנו ביצים, קמח, פומפרניקל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. 46 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו חזה החזיר של גייל סימונס, Welsh Rarebit, ו Welsh Rarebit (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוסיפים כף אחת של החמאה לסיר קטן המוגדר על אש בינונית. כאשר נמס, להוסיף את הקמח, ומערבבים ברציפות עם מרית גומי כדי למנוע גושים. מבשלים עד roux הוא חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2
מוסיפים את אבקת החרדל ואת קאיין, ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדל
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
3
מוסיף את גינס ורוטב ווסטרשייר, ומערבבים עד בשילוב. להפחית את החום נמוך, ולהוסיף את הגבינה מגוררת, ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
גינס
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4
הסר מהחום.
5
התאם מתלה תנור למצב בינוני, ולחמם מראש את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מניחים את פרוסות הלחם הקלוי על מגש הסדינים, ומעל עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
מניחים מתחת המטגן ומבשלים עד הרוטב הוא מבעבע, כארבע דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
8
בינתיים, מוסיפים את הכף השנייה של חמאה למחבת שאינה מקל להגדיר מעל חום בינוני. כאשר החמאה נמסה ומתחילה קצף, להפחית את החום בינוני נמוך, לפצח את הביצים. מבשלים עד שהלבנים מוצקים, אבל החלמונים עדיין נוזליים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
כמו לינדט, לתלתלי שוקולד
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
מחלקים את פרוסות הלחם הצלויות בין ארבע צלחות. מעל כל אחד עם ביצה מטוגנת. מתבלים במלח ופלפל ומגישים בקורנישון.