קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

Rarebit וולשי של גייל סימונס עם גינס וביצה מטוגנת

Rarebit וולשי של גייל סימונס עם גינס וביצה מטוגנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Gail סימונס של וולשית Rarebit עם גינס וביצה מטוגנת. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 313 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. גשו לסופר וקנו ביצים, קמח, פומפרניקל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. 46 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו חזה החזיר של גייל סימונס, Welsh Rarebit, ו Welsh Rarebit (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים כף אחת של החמאה לסיר קטן המוגדר על אש בינונית. כאשר נמס, להוסיף את הקמח, ומערבבים ברציפות עם מרית גומי כדי למנוע גושים. מבשלים עד roux הוא חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2
מוסיפים את אבקת החרדל ואת קאיין, ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
3
מוסיף את גינס ורוטב ווסטרשייר, ומערבבים עד בשילוב. להפחית את החום נמוך, ולהוסיף את הגבינה מגוררת, ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
גינסגינס
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4
הסר מהחום.
5
התאם מתלה תנור למצב בינוני, ולחמם מראש את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מניחים את פרוסות הלחם הקלוי על מגש הסדינים, ומעל עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
מניחים מתחת המטגן ומבשלים עד הרוטב הוא מבעבע, כארבע דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
8
בינתיים, מוסיפים את הכף השנייה של חמאה למחבת שאינה מקל להגדיר מעל חום בינוני. כאשר החמאה נמסה ומתחילה קצף, להפחית את החום בינוני נמוך, לפצח את הביצים. מבשלים עד שהלבנים מוצקים, אבל החלמונים עדיין נוזליים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מחלקים את פרוסות הלחם הצלויות בין ארבע צלחות. מעל כל אחד עם ביצה מטוגנת. מתבלים במלח ופלפל ומגישים בקורנישון.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
GherkinsGherkins
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל