זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 84% המנה הזאת מעולה. נסו Ratatatouille של Ratatouille (Thomas Keller ' s Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka ratatouille של Ratatouille), ו Tartouille tatin Tartlets-Tartelettes tatin à la ratatatouille (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת 12 אינץ 'עם צדדים לפחות 2 אינץ' גבוה, או מחבת 5 עד 6 ליטר, חום 1 1/2 כפות שמן זית על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים בצל ושום ומערבבים לעתים קרובות עד הבצל הוא צולע, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים עגבניות (עם מיץ), חצילים, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ו 1/2 כוס מים ולהביא לרתיחה. לכסות, להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חצילים רך כאשר פירסינג, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 כף סוכר אדום גס
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מערבבים בפלפלים, קישואים, ודלעת צהובה. חזור לרתיחה, כיסוי, ומבשל עד סקווש הוא רך כאשר פירסינג, 8 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סקווש צהוב
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
סכין קילוף
5
מערבבים בזיליקום הנותרים 1/2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
6
מוסיפים עוד מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן