זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 84% המנה הזאת מעולה. נסו Ratatatouille של Ratatouille (Thomas Keller ' s Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka ratatouille של Ratatouille), ו Tartouille tatin Tartlets-Tartelettes tatin à la ratatatouille (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת 12 אינץ 'עם צדדים לפחות 2 אינץ' גבוה, או מחבת 5 עד 6 ליטר, חום 1 1/2 כפות שמן זית על אש בינונית גבוהה.
מוסיפים בצל ושום ומערבבים לעתים קרובות עד הבצל הוא צולע, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים עגבניות (עם מיץ), חצילים, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ו 1/2 כוס מים ולהביא לרתיחה. לכסות, להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חצילים רך כאשר פירסינג, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)