Rigatoni עם פלפלים אדומים
ריגטוני עם פלפלים אדומים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 425 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ריגטוני, פלפלים -- קורד, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פלפלים אדומים קלויים: שתי טכניקות קלייה וכיצד להשרות אותם, Rigatoni עם פלפלים אדומים, ו Rigatoni עם פלפלים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את rigatoni ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד בקושי אל דנטה, על 10 דקות.
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1 1/4 כוסות של מי הבישול.
בינתיים, בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, להמס את החמאה בשמן.
מוסיפים את השום והפלפלים, מכסים ומבשלים על חום גבוה בינוני עד ריחני, על 2 דקות.
מוסיפים את המים החמים וקורט של מלח, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד הפלפלים רכים, כ 10 דקות.
מוסיפים את הריגטוני ואת מי בישול הפסטה השמורים לפלפלים. מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב כמה פעמים, עד rigatoni הוא אל דנטה והרוטב התעבה מעט, על 5 דקות יותר. זרוק את השום. מערבבים בזיליקום ומתבלים במלח ופלפל.
מעבירים לקערה גדולה ומגישים מיד, מעבירים את גבינת הפרמזן ליד השולחן.