תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Rigatoni עם פלפלים אדומים, פטריות בר, ו Fontinan. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 467 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו ריגטוני, פלפלים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו Rigatoni עם פלפלים אדומים, פטריות בר, פונטינה, פלפלים אדומים קלויים: שתי טכניקות קלייה וכיצד להשרות אותם, ו Rigatoni עם פלפלים אדומים (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום בסיר גדול כבד על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים בצל ומבשלים עד רך ומתחיל חום, ערבוב לעתים קרובות, כ 8 דקות. להפחית חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים פטריות ו sauté עד נבול, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
4
מוסיפים פלפלים ומטוגנים עד רק רך, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
5
בינתיים, לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
ניקוז, שומר 1 כוס בישול נוזלי.
7
להוסיף נוזל בישול פסטה שמורות ו 2 כפיות מיורן למחבת ומערבבים, גירוד חתיכות השחמה.