Risi E Bisi עם חזיר ופרמזן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 944 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו יין, שום, מעדנייה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: Risi e Bisi, Risi E Bisi, ו Risi E Bisi.
הוראות
1
בסיר גדול, להמיס את החמאה על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הבצל, הסלרי והשום ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ -5 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את היין ומרתיחים עד שהוא כמעט מתאדה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה. מרתיחים עד הנוזל מצטמצם כ 7 כוסות, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
5
מוסיפים את האורז, הפטרוזיליה והמלח ומבשלים ברתיחה נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד שהאורז הוא רק רך, 10 עד 15 דקות. מערבבים באפונה, בשר חזיר, פרמזן ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חרדל מוכן, אופציונלי
6
אפונה קטנה: אפונה הם אחד הירקות המעטים כי הם בדרך כלל קפוא טוב יותר מאשר טרי. אפונה פטיט קפוא באופן עקבי יש טעם טוב, מתיקות נעימה, מרקם רך. באביב, אם אתה יכול למצוא באמת טריים, אפונה מתוקה, בכל האמצעים להשתמש בהם כאן. פשוט תוסיף אותם עם האורז והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/4 כוס שומן חזיר
אפונה גויה®
7
המלצת יין: אדום קל יומרני יהפוך את השותף הטוב ביותר עבור צלחת זו. חפש את Veneto לטעם טארט דובדבן של ברדולינו פריך או Valpolicella פולר מעט.