Roman-esco (Romesco איטלקי) עם סנאפר אדום
צריך חלב ללא רוטב פסקטריאני? Roman-esco (איטלקית Romesco) עם סנאפר אדום יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 39 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 432 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוזמרין, שמן זית בתוספת 2 כפות, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 33 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, סנאפר אדום אפוי במלח עם רוטב Romesco, ו מרק חג רומאי-ליהנות זה מרק איטלקי לבבי בכל עת.
הוראות
מניחים פלפלים ועגבניה קצוצה גס במעבד מזון עם לחם, צנוברים, שום, רוזמרין, פטרוזיליה וחומץ קצוצים. הפעל את המעבד וזרם ב 1/4 עד 1/3 כוס שמן זית כתית אקסטרה כדי ליצור רוטב עבה.
מניחים 2 כפות שמן זית לתוך מחבת שטחית ולהוסיף את sprig רוזמרין. זה יהיה להחדיר את השמן לפני הוספת הדגים.
סנאפר העונה עם מלח ופלפל להבקיע צד עור עם פתחי צלב. לדלות את הדגים בקמח ומבשלים בשמן זית רוזמרין חדור במשך 7 עד 8 דקות עד פריך וזהב משני הצדדים.
מגישים דגים בבריכה של הרוטב.