Roulade בננה עם קרם אגוזים
נסו עוגיות לחם בננה עם אגוזי לוז שוקולד (Nocciolata) ציפוי גבינת שמנת, Roulade קרם תות, ו Roulade קרם מנדרינה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אגוזי לוז על תבנית אפייה.
אופים ב 375 במשך 8 דקות או עד השחמה קלה. להפוך אגוזים על מגבת.
מגלגלים מגבת, משפשפים עורות. מגניב.
מניחים אגוזים במעבד מזון; לעבד עד הקרקע דק.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
מעיל 15 x 10 אינץ ' גליל מחבת עם ספריי בישול; שורה תחתונה עם נייר שעווה. מעיל שעווה נייר עם ספריי בישול; אבק עם 1 כף קמח.
כף קלה 1 1/2 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש, רמה עם סכין.
מערבבים קמח ואגוזים, מערבבים היטב עם מקצף. מקציפים חלמונים בקערה גדולה עם מיקסר במהירות גבוהה במשך 4 דקות.
להוסיף 1/3 כוס סוכר מגורען, להכות עד עבה וחיוור (כ 2 דקות).
מוסיף תערובת קמח, פועם רק עד בשילוב. מערבבים בבננה.
לנצח חלבונים ביצה עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 2/3 כוס סוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות רבע מהתערובת של ביצה לבנה לתוך תערובת בננה; מקפלים בעדינות בתערובת הביצה הלבנה הנותרת.
מורחים בעדינות את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 400 במשך 12 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. לשחרר עוגה מצדדים של מחבת; להפוך על צלחת מאובקת עם 1 כף אבקת סוכר.
בזהירות לקלף את נייר שעווה; עוגה מגניב 1 דקה. החל מקצה ארוך, להפשיל עוגה ומגבת יחד.
מקום, צד התפר למטה, על מתלה חוט; מגניב לחלוטין.
מערבבים גבינת שמנת, אגוזי לוז-ממרח שוקולד, ווניל; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה. בהדרגה להוסיף 1 1/2 כוסות אבקת סוכר, להכות רק עד מעורבב.
לפרוש את העוגה בזהירות, ולהסיר מגבת.
מורחים את תערובת גבינת שמנת על העוגה, משאיר גבול 1/2 אינץ ' סביב קצוות חיצוניים.
אסוף מחדש את העוגה, ומקם, בצד התפר למטה, על מגש. כיסוי וצינה 2 שעות.
חותכים עוגה לתוך 14 פרוסות.