Roulade שוקולד
המתכון שוקולד Roulade יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 195 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם חלמונים ביצה, קינמון טחון, אבקת סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו Roulade שוקולד, רולדה עם סופלה שוקולד, ו מנטה-Roulade שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
קל מעיל 15 x 10inch ג ' לי רול מחבת עם ספריי בישול; שורה תחתונה עם נייר קלף. נייר מעיל עם ספריי בישול; אבק עם פירורי לחם. תניח בצד.
מנפים יחד קקאו, קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח לקערה בינונית. תניח בצד.
מניחים חלמונים ביצה בקערת ערבוב בינונית; לנצח עם מערבל במהירות גבוהה 2 דקות. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר מגורען ווניל, להכות עד עבה וחיוור (כ 2 דקות). באמצעות מקצף נקי ויבש, להכות חלבונים ביצה בקערה בינונית במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס סוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס.
בעדינות מערבבים שליש תערובת ביצה לבן לתוך תערובת חלמון; לקפל בעדינות שליש תערובת קקאו. חזור על הנוהל פעמיים.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה, מתפשטים באופן שווה.
אופים ב 375 במשך 13 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. לשחרר את העוגה מן הצדדים של מחבת, ולהפוך על מגבת צלחת מאובקת עם 2 כפות של אבקת סוכר. בזהירות לקלף נייר קלף, מגניב במשך 1 דקה. החל בקצה הצר, להפשיל עוגה ומגבת יחד.
מקום, צד התפר למטה, על מתלה תיל, וקריר.
פרוס עוגת בזהירות, ולהסיר מגבת.
שלב 2 כוסות ציפוי מוקצף, 1/4 כפית קינמון טחון, זנגביל טחון, וציפורן הקרקע בקערה, ערבוב היטב.
מורחים תערובת ציפוי מוקצף באופן שווה על עוגה, משאיר גבול 1/2 אינץ ' סביב קצוות חיצוניים. עוגת Reroll, ומניח בצד התפר למטה על מגש. כיסוי וצינה במשך 1 שעה. עוגת אבק עם הנותרים 1 כף אבקת סוכר.