Rugelach
נסו Rugelach, Rugelach, ו Rugelach (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שמנת את הגבינה והחמאה בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה עד האור.
מוסיפים 1/4 כוס סוכר מגורען, מלח, ווניל. עם המיקסר על מהירות נמוכה, מוסיפים את הקמח ומערבבים עד רק בשילוב. לזרוק את הבצק החוצה על לוח משוריין היטב לגלגל אותו לכדור.
חותכים את הכדור ברבעונים, לעטוף כל פיסת פלסטיק, להכניס למקרר במשך 1 שעה.
כדי להפוך את המילוי, לשלב 6 כפות סוכר מגורען, סוכר חום, 1/2 כפית קינמון, צימוקים, ואגוזי מלך.
על לוח משוריין היטב, לגלגל כל כדור בצק למעגל 9 אינץ'.
מורחים את הבצק עם 2 כפות משמשות ומפזרים 1/2 כוס של המילוי. לחץ על המילוי בקלילות לתוך הבצק.
חותכים את המעגל לתוך 12 wedgescutting כל המעגל ברבעים, ואז כל רבע לשלישים. החל בקצה הרחב, לגלגל כל טריז.
מניחים את העוגיות, נקודות תחובות מתחת, על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. תרגע ל-30 דקות.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
צחצח כל עוגייה עם שטיפת הביצים.
שלב 3 כפות סוכר מגורען 1 כפית קינמון ומפזרים על העוגיות.
אופים במשך 15 עד 20 דקות, עד השחמה קלה.