קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

S ' mores גלידת פצפוצי שוקולד

S ' mores גלידת פצפוצי שוקולד
, המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 164 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו גלידת שוקולד צ'יפס, עוגיות גרהם מצופות פאדג', קרם מרשמלו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו כריכי גלידת פצפוצי שוקולד, כריכי גלידת פצפוצי שוקולד, ו חמאת בוטנים מלוחים וגלידת פצפוצי שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
כפית על 1 כפית קרם מרשמלו על 1 עוגייה. למעלה עם בערך 1/2 כף גלידה. למעלה עם עוגיה אחרת, לחיצה בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנותחטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנות
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
2
מקום במחבת רדודה; מיד במקום במקפיא. חזור על שאר הכריכים, הצבת כל במקפיא כפי שנעשה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להקפיא לפחות 3 שעות עד המשרד. לעטוף בנפרד ניילון לעטוף או נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם אפשרויות נהדרות לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "