קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

S ' mores שוקולד מריר

S ' mores שוקולד מריר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל s ' mores שוקולד מריר. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 1069 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם קמח לא סופג, קקאו הולנדי, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מילקשייק מרשמלו שוקולד מריר, שוקולד מריר פסיפלורה s ' mores, ו שוקולד מריר קוקוס s ' mores ברים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים גריל עד בינוני.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
מורחים את הצד התחתון של כל קרקר גרהם עם 1 כף של פטל משמר ולסדר על משטח שטוח, לשמר בצד למעלה. שים חצי חפיסת שוקולד על גבי הריבות על 4 של הקרקרים.
מרכיבים שתצטרך
שימורי פטלשימורי פטל
קרקריםקרקרים
שוקולדשוקולד
משמרמשמר
קרקריםקרקרים
מורחיםמורחים
4
טוסט מרשמלו על מקלות או קולבים עד חום זהוב מכל הצדדים והתרכך. שים 3 מרשמלו על גבי כל הקרקרים עם השוקולד ומעל כל אחד עם הקרקרים הנותרים, פטל לשמר צד כלפי מטה. מסדרים אותם על סדינים של נייר כסף ולשים אותם על הגריל. סגור את המכסה והגריל עד השוקולד רק מתחיל להמס, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
מרשמלומרשמלו
שוקולדשוקולד
פטלפטל
קרקריםקרקרים
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
מגישים באופן מיידי.
6
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. קו 2 יריעות עוגיות עם נייר קלף ולרסס קלות עם תרסיס nonstick.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
7
בקערה בגודל בינוני, לטאטא יחד את הקמחים, מלח, קקאו, סוכר, ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
אבקת קקאואבקת קקאו
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
8
חותכים את החמאה לתערובת הקמח עד שפירורים קטנים נוצרים. בקערה נפרדת, להקציף יחד את הדבש והחלב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
דבשדבש
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
9
מוסיפים את הנוזל למרכיבים היבשים וזורקים קלות במזלג עד שהבצק מתחבר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
10
הוסף חלב נוסף, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
11
להפוך את הבצק החוצה על משטח משוריין היטב ללוש בעדינות עד חלקה. מחלקים את הבצק לשניים. מכסים בניילון נצמד ומקררים במקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
12
עבודה עם מחצית הבצק בכל פעם, שמירה על הבצק שנותר מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
13
להעביר 1 חתיכת בצק לחתיכת נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
14
מגלגלים אותו החוצה לתוך מלבן קצת יותר גדול מ 10 על 14 אינץ 'בערך 1/16 אינץ' עבה. לקצץ את הקצוות לדקור את הבצק באופן שווה עם docker בצק או מזלג.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
15
מעבירים את הבצק לסדין האפייה, מפזרים את החלק העליון בחצי מהסוכר וחוזרים עם הבצק הנותר.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
16
אופים עד מוצק מעט למגע, על 12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
17
הסר אותם מהתנור, ומיד לחתוך אותם לתוך מלבנים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
18
העבר אותם למתלה כדי להתקרר