S ' mores שוקולד מריר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל s ' mores שוקולד מריר. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 1069 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם קמח לא סופג, קקאו הולנדי, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מילקשייק מרשמלו שוקולד מריר, שוקולד מריר פסיפלורה s ' mores, ו שוקולד מריר קוקוס s ' mores ברים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מורחים את הצד התחתון של כל קרקר גרהם עם 1 כף של פטל משמר ולסדר על משטח שטוח, לשמר בצד למעלה. שים חצי חפיסת שוקולד על גבי הריבות על 4 של הקרקרים.
טוסט מרשמלו על מקלות או קולבים עד חום זהוב מכל הצדדים והתרכך. שים 3 מרשמלו על גבי כל הקרקרים עם השוקולד ומעל כל אחד עם הקרקרים הנותרים, פטל לשמר צד כלפי מטה. מסדרים אותם על סדינים של נייר כסף ולשים אותם על הגריל. סגור את המכסה והגריל עד השוקולד רק מתחיל להמס, כ -30 שניות.
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. קו 2 יריעות עוגיות עם נייר קלף ולרסס קלות עם תרסיס nonstick.
בקערה בגודל בינוני, לטאטא יחד את הקמחים, מלח, קקאו, סוכר, ואבקת אפייה.
חותכים את החמאה לתערובת הקמח עד שפירורים קטנים נוצרים. בקערה נפרדת, להקציף יחד את הדבש והחלב.
מוסיפים את הנוזל למרכיבים היבשים וזורקים קלות במזלג עד שהבצק מתחבר.
הוסף חלב נוסף, במידת הצורך.
להפוך את הבצק החוצה על משטח משוריין היטב ללוש בעדינות עד חלקה. מחלקים את הבצק לשניים. מכסים בניילון נצמד ומקררים במקרר במשך 30 דקות.
עבודה עם מחצית הבצק בכל פעם, שמירה על הבצק שנותר מכוסה.
להעביר 1 חתיכת בצק לחתיכת נייר קלף.
מגלגלים אותו החוצה לתוך מלבן קצת יותר גדול מ 10 על 14 אינץ 'בערך 1/16 אינץ' עבה. לקצץ את הקצוות לדקור את הבצק באופן שווה עם docker בצק או מזלג.
מעבירים את הבצק לסדין האפייה, מפזרים את החלק העליון בחצי מהסוכר וחוזרים עם הבצק הנותר.
אופים עד מוצק מעט למגע, על 12 עד 15 דקות.
הסר אותם מהתנור, ומיד לחתוך אותם לתוך מלבנים.
העבר אותם למתלה כדי להתקרר