קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות69
מגזין

Saag Paneer: תרד עם גבינה הודית

Saag Paneer: תרד עם גבינה הודית
המתכון Saag Paneer: תרד עם גבינה הודית מוכן בערך 1 שעה ו 20 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל הודי. במנה עיקרית זו יש 521 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-204 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם תרמילי הל, בצל, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכונים דומים: Saag Paneer: תרד עם גבינה הודית, תרד מוקרם הודי עם גבינה (Saag Paneer), ו Saag Paneer (תרד בקארי עם גבינה).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה גדולה, לטאטא יחד את כורכום, קאיין, 1 כפית מלח 3 כפות שמן. בעדינות, טיפה בקוביות של paneer ולזרוק בעדינות, דואג לא לשבור את הקוביות אם אתה משתמש בסוג תוצרת בית.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
PaneerPaneer
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
תן לקוביות להשרות בזמן שאתה מכין את שאר המרכיבים שלך.
4
להפשיר את התרד במיקרוגל צלחת בטוחה במיקרוגל, 5 דקות על גבוה, ואז מחית במעבד מזון עד חלקה. לחלופין, אתה יכול לקצוץ אותו דק מאוד עם הסכין שלך.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
מניחים מחבת לא מקל גדולה מעל חום בינוני, ומוסיפים את הפניר כמו מחממים פאן. בעוד כמה דקות לתת את המחבת לזרוק; כל פיסת paneer צריך להיות השחמה בצד אחד. מטגנים עוד דקה בערך, ולאחר מכן להסיר את paneer מן המחבת על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
PaneerPaneer
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הוסף את הנותרים 1 1/2 כפות שמן למחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיף את הבצלים, ג ' ינג 'ר, שום וצ' ילה. עכשיו הנה החלק החשוב: לטגן את התערובת עד שהיא שווה בצבע טופי, שאמור לקחת בערך 15 דקות. אל תדלג על השלב הזה - זה הבסיס של המנה! אם אתה מרגיש כאילו התערובת מתייבשת ושורפת, להוסיף כמה כפות של מים.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
טופי.טופי.
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
8
הוסף את garam masala, כוסברה וכמון. אם יש לך לא כבר, מפזרים קצת מים כדי לשמור על התבלינים מלשרוף. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד ריח גלם של התבלינים לבשל החוצה, וכל זה מריח קצת יותר מלודי, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
9
מוסיפים את התרד ומערבבים היטב, המשלבים את תערובת הבצל המתובלת בתרד.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
10
מוסיפים קצת מלח ו 1/2 כוס מים, מערבבים, ומבשלים כ 5 דקות עם המכסה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
11
כבה את החימום.
12
מוסיף את היוגורט, קצת בכל פעם כדי למנוע ממנו מסתלסל. לאחר היוגורט מעורבב היטב לתוך התרד, להוסיף את paneer. הפעל את החום בחזרה, לכסות ולבשל עד שהכל התחמם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
PaneerPaneer
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
13
לשרת.
14
קו מסננת גדולה עם שכבה כפולה גדולה של cheesecloth, ולהגדיר אותו בכיור שלך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
15
בסיר רחב גדול, להביא את החלב לרתיחה עדינה על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע שריפת התחתון (סיר nonstick עובד ממש טוב למטרה זו). זה ייקח קצת זמן אז תהיה סבלני!
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
16
מוסיפים את מיץ הלימון ומורידים את החום לנמוך. ערבוב בעדינות, אתה צריך כמעט מיד לראות את curds (מוצקים חלב לבן) ו whey (הנוזל ירקרק) להפריד. אל תדאג, זה מושלם!
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
17
הסר את הסיר מן החום בזהירות לשפוך את התוכן לתוך מסננת בכותנה מצופה. בעדינות לשטוף עם מים קרים כדי להיפטר בטעם לימון. בשלב זה, אתה יכול לסחוט חלק מהנוזל, ולהגיש עם קצת דבש וכמה אגוזים, כמעט כמו ריקוטה טרי!
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
קליפות מלימוןקליפות מלימון
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
18
לתפוס את הקצוות של cheesecloth ולסובב את כדור הגבינה כדי לסחוט את מי גבינה עודף. לקשור את הגבינה לברז המטבח שלך ולאפשר את הגבינה כדי לנקז במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
19
מסובב את הכדור כדי לדחוס את הגבינה לתוך בלוק, למקם אותו על צלחת עם החלק המעוות של הגבינה בצד (זה יבטיח בלוק שלך של גבינה הוא נחמד וחלק!) ולהגדיר צלחת אחרת על גבי. לשקול את הצלחת השנייה למטה עם פחיות של שעועית או סיר כבד. לעבור למקרר ולתת לו לשבת על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
20
מערבבים את מקלות הקינמון, ציפורן, זרעי הל ירוקים, זרעי הל שחור, אם משתמשים במטחנת תבלינים או מטחנת קפה וטוחנים עד בסדר. אחסן את תערובת התבלינים במיכל אטום הרחק מאור שמש ישיר.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
זרעי הלזרעי הל
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה

מרכיבים

4largesתרמילי הל שחורים, פגזים, קליפות מושלכות (כ -1 כף זרעים), אופציונליתרמילי הל שחורים, פגזים, קליפות מושלכות (כ -1 כף זרעים), אופציונלי1(יכול להיות או להרחיק)קאייןקאיין3largesמקלות קינמון (אם יש לך את הסוג שאתה מקבל בחנויות הודיות, זה בערך 3 כפות של חתיכות קליפת קינמון)מקלות קינמון (אם יש לך את הסוג שאתה מקבל בחנויות הודיות, זה בערך 3 כפות של חתיכות קליפת קינמון)454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילה) תרד קצוץ קפואחבילה) תרד קצוץ קפוא4ציפורןשום, טחוןשום, טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)(אגודל 1-inch) ג'ינג'ר, קלופים טחון (אודות(אגודל 1-inch) ג'ינג'ר, קלופים טחון (אודות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתרמילי הל ירוקים, מופגזים, קליפות מושלכות (כ 2 כפות של זרעים)תרמילי הל ירוקים, מופגזים, קליפות מושלכות (כ 2 כפות של זרעים)2(יכול להיות או להרחיק)כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname11 קילו קישואים,כמון טחוןכמון טחון4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ לימון סחוט טרי, ועוד לפי הצורך, ראה את הפתק של קוקמיץ לימון סחוט טרי, ועוד לפי הצורך, ראה את הפתק של קוק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיוגורט רגיל, מעורבב עד חלקיוגורט רגיל, מעורבב עד חלק1גדולירוק סראנו צ'ילה, קצוץ דק (זרעים הוסרו אם אתה לא אוהב את זה חריף!)ירוק סראנו צ'ילה, קצוץ דק (זרעים הוסרו אם אתה לא אוהב את זה חריף!)11 קילו קישואים,כורכוםכורכום3(חוֹרֶף)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות1( חצילים)בצל לבן, קצוץ דקבצל לבן, קצוץ דק2בצל צהוב בינוני, קצוץ1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת4ריבס, קצוץ טרי או קפואCheeseclothCheesecloth

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסייתי בתפריט? נסה זיווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. Quintan Essentia Chenin Blanc עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
צבע צהוב עמוק מצביע על בשלות מלאה ומורכבות. ניחוחות של אגס אפוי, תפוח בשל, רמזים של הדרים טריים אגוזים קלויים נמצאים על האף מורכב שכבתי. החיך הוא מרקם עשיר חושף אננס, פירות טרופיים ותפוח טעים זהוב. הגימור משלים זמן רב חומציות מוצקה שנותנת את אורך היין ומיקוד.הצמד את היין הזה לצד דגים בגריל ופירות ים באופן כללי.