Sarmale (כרוב ממולא או עלי גפן)
Sarmale (כרוב ממולא או עלי גפן) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 914 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו בשר חזיר צלוי, מלח, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן חמניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מס ' 7 כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. . עם כפית מתכונים דומים: מתוך הגפן באהבה-דולמאדס, עלי ענבים ממולאים, עלי גפן ממולאים - מתכון טורקי אותנטי Dolma, ו Dolma Dalya-עלי גפן ממולאים עגבניות ופלפל אלג'ירי.
הוראות
מניחים אורז בקערה בינונית, ושופכים עליה מים רותחים.
בואו להשרות במשך 15 דקות, ולאחר מכן לנקז.
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הגזר, שורשי פטרוזיליה, בצל ועגבניות. מבשלים ומערבבים עד שהירקות רכים.
מעבירים את הירקות לקערה עם האורז.
חום 2 יותר כפות שמן באותו מחבת מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף את החזיר, ומבשלים כ 2 דקות, רק עד השחמה בצד החיצוני.
מעבירים לקערה עם אורז וירקות; מתבלים בשמיר ופלפל שחור. מערבבים עד שהכל מעורבב היטב. הניחו את התערובת בצד להתקרר.
בזהירות להסיר את העלים מהראש של כרוב, ולמקם אותם בסיר גדול עם כ 2 סנטימטרים של מים. מביאים לרתיחה, ומבשלים 5 עד 10 דקות, עד רך וגמיש.
הסר את עלי הכרוב מן הסיר, אבל להשאיר מספיק בתחתית כדי לכסות. על כל אחד מהעלים הנותרים, מניחים כ -2 כפות של תערובת החזיר והאורז במרכז, ועוטפים את העלה סביב כדי לכסות.
מניחים את כרוב ממולא משאיר לתוך הסיר.
כאשר הסיר מלא, מניחים כמה עלי כרוב מבושלים מעל.
יוצקים מים רותחים לתוך הסיר כדי לכסות את לחמניות הכרוב, ומניחים על אש בינונית-נמוכה. מכסים, ומבשלים כ -30 דקות, עד שהאורז רך.