Scaloppine עוף עם סלט עשבי תיבול האביב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Scaloppine עוף עם סלט עשב האביב. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 42 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 418 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך חומץ שמפניה, עלי תרד תינוק, גרגיר נחלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד שמפניה חומץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שמפניה ג'לי Parfaits-קלוריות נמוכות כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו Scaloppine עגל עם קולי אפונה האביב ואספרגוס, Scaloppine עוף עם אפונה Snap סוכר, אספרגוס, סלט לימון, ו לחמניות האביב פריך עם סלט עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוף, מניחים כל חזה עוף חצי בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; פאונד כל חתיכה עד עובי 1/2 אינץ באמצעות פטיש בשר או מערוך.
שלב עוף וחמאה בשקית ניילון גדולה zip-top; חותם. להשרות במקרר במשך 2 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
הסר עוף משקית; להשליך מרינדה.
לטפוח עוף יבש עם מגבות נייר; מפזרים 1/2 מלח כפית.
מערבבים קמח, טרגון, ו 1/2 כפית פלפל שחור בקערה רדודה. לדלות עוף בתערובת קמח; לנער את עודף.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
הוסף עוף; לבשל 3 דקות בכל צד או עד הסוף.
כדי להכין סלט, במקום שעועית ירוקה verts לסיר גדול של מים רותחים; לבשל 3 דקות.
לנקז ולצלול שעועית ירוקה לתוך מי קרח; לנקז.
מניחים שעועית ירוקה, תרד, ארוגולה, גרגיר הנחלים, פטרוזיליה ועירית בקערה גדולה.
מערבבים שאלוט, מיץ, שמן, חומץ, חרדל, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל בקערה קטנה, ערבוב עם מקציף. כף 3 כפות תערובת שאלוט על תערובת תרד; לזרוק בעדינות למעיל.
מניחים 2 תערובת סלט כוסות על כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם 1 חצי חזה עוף.
טפטוף עוף באופן שווה עם תערובת שאלוט הנותרים.