Schwabischer Kartofflsalat (סלט תפוחי אדמה גרמני-סגנון Schwabisch)
המתכון Schwabischer Kartofflsalat (סלט תפוחי אדמה גרמני - סגנון Schwabisch) מוכן תוך כ 40 דקות,. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, 30 כולו, וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. זה מנות ראשונות יש 102 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם מלאי ירקות, שמן צמחי, חומץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. . נסו Schwabischer Kartofflsalat (סלט תפוחי אדמה סוואבי), A La Kartofflsalat (סלט תפוחי אדמה גרמני), ו סלט תפוחי אדמה וסלט חזיר בסגנון גרמני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה לתוך סיר גדול לכסות עם מים מלוחים; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
ניקוז; לאפשר תפוחי אדמה להתקרר מעט. לקלף ולפרוס תפוחי אדמה.
מערבבים תפוחי אדמה ובצל בקערה; מערבבים בחרדל, מלח ופלפל שחור.
להביא מלאי ירקות לרתיחה בסיר קטן, לשפוך על תערובת תפוחי אדמה ומערבבים לשלב. מערבבים בחומץ ולתת לנוח במשך 10 דקות. מערבבים בשמן צמחי ומתבלים במלח ופלפל שחור אם תרצה.