Scialatielli Ai Gamberetti (פסטה שטוחה עם שרימפס רוק וקישואים)
Scialatielli Ai Gamberetti (פסטה שטוחה עם שרימפס רוק וקישואים) דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1185 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לכו לחנות ותביאו שרימפס, שמן זית, קמח עוגה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. וזה טוב. נסו ספגטי שומן תוצרת בית עם שרימפס רוק (Scialatielli Ai Gamberetti), Puttanesca פסטה שרימפס, ו שרימפס ופסטה זוקיני פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר מים לרתיחה וממלאים קערה עם קוביות קרח ומים. Blanch את בזיליקום במים רותחים במשך 10 שניות, ולאחר מכן לרענן את מי הקרח.
לנקז קוצצים דק; אתה צריך 1/4 כוס. הפוך תל של הקמח, ולאחר מכן לעשות גם במרכז. לפצח את הביצים לתוך הבאר, לשפוך את החלב, ולהוסיף את בזיליקום. באמצעות מזלג, מערבבים את תערובת הביצים לאט לתוך הקמח כדי ליצור בצק רטוב.
מוסיף את הגבינה המגורדת, עובד עכשיו עם הידיים, להביא את הבצק יחד ללוש 8 עד 10 דקות כדי ליצור בצק חלק. אפשר לנוח 15 דקות מכוסות בניילון נצמד.
הגדר את מכונת גלגול פסטה ולחתוך חתיכת בצק פסטה בגודל של כדור טניס.
לגלגל את הפסטה דרך הגלילים על ההגדרה הרחבה ביותר, ואז לקפל אותו על ידי שלישים ולהפעיל אותו שוב על אותה הגדרה. חזור על זה שלוש פעמים, להיות זהיר להוסיף מעט מאוד קמח, כפי שהוא יבש את הפסטה. הפעל את הפסטה דרך שתי ההגדרות הדקות הבאות. זה צריך להיות די עבה.
להניח את גיליון הפסטה על קרש חיתוך מקומח ולהשתמש בסכין לחתוך לרוחב לרצועות 1/3 אינץ'.
להניח את האטריות החתוכות על מגבת מטבח ולכסות עם אחר.
מגלגלים וחותכים את שאר הפסטה באותה צורה.
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', חום 6 כפות של השמן ואת השום על חום בינוני עד השום הוא חום זהוב בהיר, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את חתיכות קישואים ומבשלים עד רך, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את פתיתי הפלפל, יין וחמאה, מביאים לרתיחה ומבשלים 1 דקה.
הוסף את השרימפס ולהסיר מהחום.
זרוק את הפסטה לתוך המים הרותחים ומבשלים עד במכרז עדיין אל דנטה, על 3 דקות.
מסננים וזורקים למחבת על חום גבוה. מבשלים עד השרימפס הם רק מבושלים דרך, כדקה, ופסטה ורוטב הפכו לאחד.
מוסיפים את הפטרוזיליה וזורקים דרך עם 4 כפות הנותרים של שמן, את החום.
יוצקים לתוך קערה מחוממת ומגישים עם הרבה פלפל.