Scooped: גלידת קפה אירי עם שוקולד מריר מגולח פקאנים מסוכרים
Scooped: גלידת קפה אירי עם שוקולד מריר מגולח פקאן מסוכר עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 430 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-411 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו סקופים: סלק קלוי וגלידת שוקולד מריר, סלט שומר מגולח, תפוזים ופקאנים מסוכרים, ו Scooped: סורבה שוקולד מריר באמת (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים סוכר לסיר שלושה ליטר עם מספיק מים רק כדי להרטיב סוכר, על 1/4 כוס.
מניחים על חום גבוה ומביאים לרתיחה.
בואו טופס קרמל להכהות, סיר מסתובב אם כתמים חמים טופס. כאשר הקרמל הפך ענבר כהה ומתחיל לעשן, לכבות חום ומערבבים חמאה עם כף עץ. קרמל יהיה בועה, כך לצפות קיטור.
כאשר החמאה משולבת במלואה, מוסיפים חצי וחצי בזרם יציב ומערבבים לשלב. קרמל יהיה בועה גבוהה קיטור. כאשר החלב משולב באופן מלא, להוסיף קפה טוחן, מלח, ו 1 כף ויסקי. אם קרמל תופס, מערבבים אותו על אש נמוכה עד שהוא מתמוסס.
בקערה גדולה, להקציף חלמונים היטב עד למוני בצבע מעובה (הם ייפלו מקצף בסרטים).
מוסיפים מצקת של תערובת קרמל לחלמונים, מקציפים כל הזמן. חזור עד תחתית הקערה הוא חם לגעת.
העברת תערובת חלמון לסיר ולהקציף לשלב.
להחזיר סיר לחום נמוך ולתת פודינג להתעבות, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ. פודינג נעשה כאשר הוא מצפה את הגב של כף אצבע סחב על פני משאיר קו נקי.
להסיר מן החום ומערבבים הנותרים ויסקי.
העברה למיכל אטום ומקרר בין לילה, או לפחות 8 שעות.
חביצת פודינג על פי הוראות המכונה. כאשר הגלידה כמעט מוכנה, מפזרים לאט שבבי שוקולד.
הוסף פקאנים, קצוץ בערך, כמו גם אם אתה רוצה (או לשמור שלם לקישוט מאוחר יותר).
להעביר גלידה מיכל אטום להקפיא במשך 2 עד 3 שעות, או עד המשרד.