Scooped: פטל, היביסקוס, לבנדר ורד סורבה
לכי לחנות וקחי פטל, פרחי היביסקוס, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. נסו Scooped: תה יסמין עלה עלה עלה סורבה, סורבה פטל-רוז עם שוקולד לבן, ו Scooped: גלידת לבנדר-Hyssop (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים מים לרתיחה, ושופכים על הפרחים היבשים, בקערה או קומקום. לאפשר לו להחדיר במשך 15-20 דקות, ואז מסננים את הפרחים המיובשים.
בבלנדר, מערבבים את הפטל הקפוא, את המים חדורי הפרחים, ואת הסוכר, ומערבבים עד חלקה.
מוסיפים מיץ לימון לפי הטעם.
צינה במקרר עד קר, ואז ספין במכונת הגלידה שלך, או לעשות ארטיקים, לשפוך לתוך כוסות נייר קטנות. להקפיא את הכוסות במשך כ 45-60 דקות, ואז ברגע שהם קפואים חלקית, להכניס מקל ארטיק למרכז של כל כוס.