קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות25
מגזין

Shoyu Braised Shorties

Shoyu Braised Shorties
צריך מנה עיקרית ללא חלב? Shooyu Braised Shorties יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 497 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ממרח מיסו, קמח, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. מתכונים דומים: שורטי כוסברה קארי, שורטי כוסברה קארי, ו ראמן Shoyu.

הוראות

1
הדבר הראשון לעשות הוא חום הצלעות הקצרות.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
2
מניחים סדין עוגיות עם קצת קמח על זה ולשפשף את הבשר למטה. אם זה קל יותר אתה יכול לחתוך את הבשר לחתיכות קטנות יותר (אולי 2-3 חתיכות). בסיר תחתית כבד, מחממים מספיק שמן כדי לכסות את תחתית הסיר. חום שני הצדדים של הבשר, 3-5 minuets כל אחד. להרוג את החום, למשוך את הבשר החוצה ולהניח אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מחממים את התנור ל-30
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
קח את אותו סיר תחתית כבד המשמש את הבשר ולהוסיף קצת יותר שמן זית כך התחתון מכוסה שוב.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, שום, בצל, גזר וסלרי ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד שהם מתחילים לקבל נחמד וחום (10-15 minuets). ודא ולעבוד את הירקות סביב עם כף עץ כדי למנוע מהם שריפה (בראונינג הוא בסדר אם כי).
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
6
מוסיפים את הבצל הירוק ומבשלים עוד 4-5 minuets.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
7
מוסיפים את המירין ומערבבים את כל הירקות השחומים מסביב, מנסים לגרד את הדברים מהתחתית.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
8
תכבה את החימום ותחזיר את הבשר לסיר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיפים את Sambal Oelek, דשא לימון, shoyu, ממרח מיסו, דבש, מיץ לימון וחומץ יין אורז. ודא שזה משולב למדי (ערבוב את החומר לפני הוספת זה עוזר). עכשיו לשבור את מלאי העגל שלך (או קופסאות של מרק בשר) ולהוסיף מספיק כדי לכסות את חתיכת הבשר (ים) לחלוטין. עכשיו תוסיף את הכוסברה שלך, חמישה תבלינים ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
סמבל אולקסמבל אולק
אליקסיר גאליקסיר ג
ציר עגלציר עגל
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
מיסומיסו
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
שויושויו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
10
עכשיו החלק הקל. מכסים את הסיר בנייר כסף, או אם יש לך חולצה יפה, ללבוש את זה. החלק את הפראייר בתנור ולהגדיר טיימר שלך במשך 4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
בסימן של ארבע שעות לכבות את התנור ולמשוך אותו החוצה. לאחר קרירה מהירה בזהירות להסיר את הצלעות הקצרות עם כף מחורץ (הם נוטים להתפרק כאשר הם חמים, אז אם אתה יכול לתת להם להתקרר קצת הם הרבה יותר קל לטפל) ולהניח אותו בצד. מסננים את כל הנוזל ולשמור אותו לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
לרוטב, לחמם חלק מהנוזל השמור ולתת לו לבשל עד רוטב עבה מעט. אם הוא מתבשל יותר מדי זה יהיה פשוט מלוח ועלוב, כדי לוודא ולטעום אותו כפי שהוא מבשל. לחמם את הצלעות ברוטב ולאחר מכן לשרת את בקערה גדולה עם הרוטב בכל רחבי או בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה