קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות25
מגזין

Shoyu Braised Shorties

Shoyu Braised Shorties
צריך מנה עיקרית ללא חלב? Shooyu Braised Shorties יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 497 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ממרח מיסו, קמח, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. מתכונים דומים: שורטי כוסברה קארי, שורטי כוסברה קארי, ו ראמן Shoyu.

הוראות

1
הדבר הראשון לעשות הוא חום הצלעות הקצרות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2
מניחים סדין עוגיות עם קצת קמח על זה ולשפשף את הבשר למטה. אם זה קל יותר אתה יכול לחתוך את הבשר לחתיכות קטנות יותר (אולי 2-3 חתיכות). בסיר תחתית כבד, מחממים מספיק שמן כדי לכסות את תחתית הסיר. חום שני הצדדים של הבשר, 3-5 minuets כל אחד. להרוג את החום, למשוך את הבשר החוצה ולהניח אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מחממים את התנור ל-30
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
קח את אותו סיר תחתית כבד המשמש את הבשר ולהוסיף קצת יותר שמן זית כך התחתון מכוסה שוב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, שום, בצל, גזר וסלרי ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד שהם מתחילים לקבל נחמד וחום (10-15 minuets). ודא ולעבוד את הירקות סביב עם כף עץ כדי למנוע מהם שריפה (בראונינג הוא בסדר אם כי).
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
מוסיפים את הבצל הירוק ומבשלים עוד 4-5 minuets.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
7
מוסיפים את המירין ומערבבים את כל הירקות השחומים מסביב, מנסים לגרד את הדברים מהתחתית.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
8
תכבה את החימום ותחזיר את הבשר לסיר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מוסיפים את Sambal Oelek, דשא לימון, shoyu, ממרח מיסו, דבש, מיץ לימון וחומץ יין אורז. ודא שזה משולב למדי (ערבוב את החומר לפני הוספת זה עוזר). עכשיו לשבור את מלאי העגל שלך (או קופסאות של מרק בשר) ולהוסיף מספיק כדי לכסות את חתיכת הבשר (ים) לחלוטין. עכשיו תוסיף את הכוסברה שלך, חמישה תבלינים ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
סמבל אולקסמבל אולק
אליקסיר גאליקסיר ג
ציר עגלציר עגל
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
מיסומיסו
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
שויושויו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
עכשיו החלק הקל. מכסים את הסיר בנייר כסף, או אם יש לך חולצה יפה, ללבוש את זה. החלק את הפראייר בתנור ולהגדיר טיימר שלך במשך 4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
בסימן של ארבע שעות לכבות את התנור ולמשוך אותו החוצה. לאחר קרירה מהירה בזהירות להסיר את הצלעות הקצרות עם כף מחורץ (הם נוטים להתפרק כאשר הם חמים, אז אם אתה יכול לתת להם להתקרר קצת הם הרבה יותר קל לטפל) ולהניח אותו בצד. מסננים את כל הנוזל ולשמור אותו לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
12
לרוטב, לחמם חלק מהנוזל השמור ולתת לו לבשל עד רוטב עבה מעט. אם הוא מתבשל יותר מדי זה יהיה פשוט מלוח ועלוב, כדי לוודא ולטעום אותו כפי שהוא מבשל. לחמם את הצלעות ברוטב ולאחר מכן לשרת את בקערה גדולה עם הרוטב בכל רחבי או בצד.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך