Shrimps Saganaki (יווני )
שרימפס Saganaki (יווני ) דורש כ 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 477 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. מתכון זה מ Allrecipes יש 12 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. גשו לסופר וקנו יין, שרימפס, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: מילט סגנאקי יווני עם שרימפס ואוזו, שרימפס סגנאקי, ו שרימפס סגנאקי.
הוראות
להביא על 2 סנטימטרים של מים לרתיחה בסיר גדול.
הוסף את השרימפס, המים צריכים רק לכסות אותם. מרתיחים במשך 5 דקות, ואז לנקז, שמירה על הנוזל, ולהניח בצד.
מחממים כ 2 כפות שמן בסיר.
מוסיפים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד שהבצל רך.
מערבבים את הפטרוזיליה, יין, עגבניות, אבקת שום ושמן זית שנותר. מבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך כ -30 דקות, או עד שהרוטב מתעבה.
בעוד הרוטב רותח, השרימפס היה צריך להיות מגניב מספיק כדי להתמודד. ראשית להסיר את הרגליים על ידי צובט אותם, ולאחר מכן למשוך את הפגזים, עוזב את הראש ואת הזנב על.
כשהרוטב מתעבה, מוסיפים את מלאי החסילונים והשרימפס. להביא לרתיחה, ולבשל במשך כ 5 דקות.
מוסיף את גבינת פטה ולהסיר מהחום.
הניחו לגבינה לעמוד עד שהיא תימס.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![אספרטו פינו גריג ' יו.]()
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.