Smokin ' מקרוני וגבינה
מקרוני וגבינה Smokin ' עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 537 קלוריות. לכו לחנות ותביאו פלפל טחון, פסטה סלנטנית, דגני קורנפלקס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 57 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: Smokin ' מקרוני וגבינה, מקרוני וגבינה מעשנים אפויים, ו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות.
הוראות
להכין פסטה cellentani על פי הוראות החבילה.
מעבירים פסטה חמה לקערה גדולה.
ממיסים 2 כפות. חמאה בסיר בינוני על אש בינונית. בהדרגה לטאטא קמח עד חלקה; לבשל, לטאטא כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה לטאטא בחלב ואייד חלב; לבשל, לטאטא כל הזמן, 3 עד 5 דקות או עד מעובה.
להקציף בגודה, גבינת שמנת, מלח, ו 1/4 כפית. פלפל אדום טחון עד חלקה.
הסר מהחום, ומערבבים בשר חזיר קצוץ.
שלב פסטה ותערובת גבינת גודה, ויוצקים לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'. מערבבים יחד 2 כוסות דגנים כתוש, 2 כפות. חמאה מומסת, ונותר 1/4 כפית. פלפל אדום טחון; מפזרים על תערובת פסטה.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד זהב תוסס.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בפסטה ברילה סלנטאני.