Soondubu Jjigae (תבשיל טופו רך קוריאני)
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם אנשובי, קמחי מותסס מאוד, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו Soondubu Jjigae, תבשיל טופו קוריאני מתובל, ו תבשיל צבאי קוריאני (Budae Jjigae) (מתכונים דומים).
הוראות
שלב קומבו ואנשובי (אם משתמשים) ולכסות עם מים 1 ליטר. להביא לרתיחה ולהסיר מהחום.
בואו לעמוד 5 דקות, ואז להתאמץ. להשליך מוצקים מרק מילואים. בינתיים, לנקז קמחי במסננת רשת בסדר להגדיר מעל קערה קטנה, לסחוט כדי להסיר כמה שיותר נוזל ככל האפשר. בערך לקצוץ קמחי ולהזמין קמחי ומיץ בנפרד.
שמן חום ב 2 עד 3 ליטר אבן דולסו או סיר מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים בטן חזיר ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד רק מבושל דרך, על 1 דקה.
מוסיפים לבן בצל ירוק, שום וקימצ ' י קצוץ. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים מיץ קימצ 'י, גוצ' וג ' אנג ורוטב סויה. מבשלים עד ירקות מצופים היטב בשכבה אפילו של רוטב.
מוסיפים מרק מתוח, kochukaru, ורך. מערבבים בעדינות וחום עד רותחים. מתבלים לטעום עם יותר kochukaru או רוטב סויה אם תרצה.
הסר מהחום ולהוסיף ביצים. מפזרים בצל ירוק.
מגישים מיד בעוד עדיין רותחים, בעדינות ערבוב ביצים לתוך המרק.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות יבש קריק יקב Chenin Blanc יבש, יין. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![יין יבש צ ' נין בלאן, יין]()
יין יבש צ ' נין בלאן, יין
יין יפה זה הוא להפליא בציר עקבי לאחר בציר. אנו מקבלים פרי Chenin Blanc מעולה מחוות וילסון בקלרקסבורג, ומאפשר לנו לייצר יין אקספרסיבי, מגוון וטעים. בהתחלה מערבולת, ארומטיקה של אגס לבן, אננס ובננה באביב קדימה מהזכוכית. על החיך, היין מרענן עם טעמים של מנדרינה בשלה ואפרסקים. Mouthfeel הוא תוסס, אבל עשיר ויש לו creaminess עדין. 100% תסיסה נירוסטה מבטיחה את האוהדים אופי פירות טריים של יין זה למדו להעריך לאורך השנים. זהו סיפטר הקיץ המובהק והיין המושלם להשתלבות בצדפות טריות!