המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם אנשובי, קמחי מותסס מאוד, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו Soondubu Jjigae, תבשיל טופו קוריאני מתובל, ו תבשיל צבאי קוריאני (Budae Jjigae) (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב קומבו ואנשובי (אם משתמשים) ולכסות עם מים 1 ליטר. להביא לרתיחה ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי
Kombu
1 כפית מלח היקורי מעושן
2
בואו לעמוד 5 דקות, ואז להתאמץ. להשליך מוצקים מרק מילואים. בינתיים, לנקז קמחי במסננת רשת בסדר להגדיר מעל קערה קטנה, לסחוט כדי להסיר כמה שיותר נוזל ככל האפשר. בערך לקצוץ קמחי ולהזמין קמחי ומיץ בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
קמחי
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
שמן חום ב 2 עד 3 ליטר אבן דולסו או סיר מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים בטן חזיר ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד רק מבושל דרך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזיר
5
מוסיפים לבן בצל ירוק, שום וקימצ ' י קצוץ. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 תפוז, גרידה
קמחי
6
מוסיפים מיץ קימצ 'י, גוצ' וג ' אנג ורוטב סויה. מבשלים עד ירקות מצופים היטב בשכבה אפילו של רוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
גוצ ' וג ' אנג.
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
קמחי
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
מוסיפים מרק מתוח, kochukaru, ורך. מערבבים בעדינות וחום עד רותחים. מתבלים לטעום עם יותר kochukaru או רוטב סויה אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
8
הסר מהחום ולהוסיף ביצים. מפזרים בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מגישים מיד בעוד עדיין רותחים, בעדינות ערבוב ביצים לתוך המרק.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות יבש קריק יקב Chenin Blanc יבש, יין. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.