Sopa Seca: תבשיל אטריות מקסיקני
המתכון Sopa Seca: תבשיל אטריות מקסיקני יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 55 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון דל פחמימות, יש 393 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך בצל, מרק עוף, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו אורז בסגנון מקסיקני (Sopa Seca), Sopa Seca עם שעועית, ו Sopa Seca de Fideo (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מברשת 9 אינץ ' מרובע אפייה צלחת עם שמן.
מחממים שמן זית כתית מעולה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הפידאו ומבשלים, הופכים אותם עם מלקחיים, עד חום זהוב משני הצדדים, על 5 דקות.
להעביר את החבילות וכל חתיכות שבורות לצלחת.
מוסיפים את הבצל למחבת ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, על 8 דקות. מערבבים את השום, כוסברה, אורגנו, אבקת צ ' ילי ועלה דפנה, ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות. לרסק את העגבניות על הסיר עם היד שלך ולהוסיף אותם לסיר יחד עם המיצים שלהם.
להוסיף את הצ ' יפוטלים, להגדיל את החום גבוה, ומבשלים עד מעובה, על 2 דקות. מערבבים במרק, את הפידואים הקלויים, מלח ופלפל, לפי הטעם. מביאים את התערובת לרתיחה, מפחיתים את החום, ומבשלים בעדינות, חשופים, מפרקים את הפידואים עם כף, במשך כ 5 דקות. מערבבים את טורקיה.
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה מוכנה, מפזרים את הגבינה המגורדת מעל, ומכסים באופן רופף בנייר כסף.
אופים עד שהגבינה נמסה והתבשיל חם לפני ולפנים, כ -20 דקות. אם תרצה, לשרת עם קצת קרם טפטף מעל.