קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

Sopa Seca: תבשיל אטריות מקסיקני

Sopa Seca: תבשיל אטריות מקסיקני
המתכון Sopa Seca: תבשיל אטריות מקסיקני יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 55 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון דל פחמימות, יש 393 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך בצל, מרק עוף, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו אורז בסגנון מקסיקני (Sopa Seca), Sopa Seca עם שעועית, ו Sopa Seca de Fideo (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מברשת 9 אינץ ' מרובע אפייה צלחת עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מחממים שמן זית כתית מעולה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את הפידאו ומבשלים, הופכים אותם עם מלקחיים, עד חום זהוב משני הצדדים, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
5
להעביר את החבילות וכל חתיכות שבורות לצלחת.
6
מוסיפים את הבצל למחבת ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, על 8 דקות. מערבבים את השום, כוסברה, אורגנו, אבקת צ ' ילי ועלה דפנה, ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות. לרסק את העגבניות על הסיר עם היד שלך ולהוסיף אותם לסיר יחד עם המיצים שלהם.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
כוסברה.כוסברה.
עלי דפנהעלי דפנה
עגבנייהעגבנייה
אורגנואורגנו
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
סירסיר
7
להוסיף את הצ ' יפוטלים, להגדיל את החום גבוה, ומבשלים עד מעובה, על 2 דקות. מערבבים במרק, את הפידואים הקלויים, מלח ופלפל, לפי הטעם. מביאים את התערובת לרתיחה, מפחיתים את החום, ומבשלים בעדינות, חשופים, מפרקים את הפידואים עם כף, במשך כ 5 דקות. מערבבים את טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
פלפלפלפל
טורקיה כולהטורקיה כולה
מרקמרק
מלחמלח
8
הסר את עלה המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
9
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה מוכנה, מפזרים את הגבינה המגורדת מעל, ומכסים באופן רופף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
10
אופים עד שהגבינה נמסה והתבשיל חם לפני ולפנים, כ -20 דקות. אם תרצה, לשרת עם קצת קרם טפטף מעל.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
קרם מקסיקניקרם מקסיקני
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."