Spaetzle, כרוב כבוש ותבשיל נקניק
Spaetzle, כרוב כבוש ותבשיל נקניק עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך כרוב כבוש, סוכר חום, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. וזה טוב. נסו כרוב כבוש ותבשיל נקניק, תבשיל נקניק וכרוב כבוש, ו פלפל אדום Spaetzle ברוטב חרדל עם נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים מסננת מתכת.
מקציפים יחד את הקמח והמלח בקערה.
מערבבים את הביצים והמים, ויוצקים לתערובת הקמח. מערבבים כדי ליצור בצק.
מניחים את הבצק spaetzle לתוך מסננת משומנת, ומניחים את המסננת על סיר המים. השתמש במרית גמישה כדי לדחוף את הבצק לתוך המים הרותחים דרך החורים במסננת. מערבבים את spaetzle כפי שהם רותחים. כאשר הם צפו למעלה, הם נעשים (כ 5 דקות). סקופ את spaetzle מתוך המים הרותחים, ולמקם לתוך צלחת אפייה 9x9 אינץ ' ungreased.
מניחים את הבייקון במחבת על אש בינונית, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבייקון הוא פריך, על 8 דקות.
להסיר בייקון, להשאיר טיפות במחבת, ולהניח בצד. מבשלים את הבצל באותו מחבת כמו הבייקון עד השחמה, על 10 דקות.
במחבת גדולה, להמיס את החמאה על חום בינוני עד קצף, ומערבבים בתפוח וסוכר חום. מבשלים ומערבבים עד התפוח הוא רך, על 5 דקות.
מעבירים את הבייקון המבושל, הבצל והכרוב הכבוש למחבת, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הטעמים מעורבבים, כ 5 דקות.
יוצקים את תערובת הכרוב לתוך צלחת האפייה 9x9 אינץ ' על גבי spaetzle.
מניחים את חתיכות kielbasa לתוך צלחת מיקרוגל בטוח, ומבשלים על כוח מלא בתנור מיקרוגל עד הנקניק חם ואיבד את צבעו הוורוד, 2 או 3 דקות.
מעבירים את הנקניק לתבנית האפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד מבעבע, כ 15 דקות.