קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Spaetzle פטריות וחרדל

Spaetzle פטריות וחרדל
Spaetzle פטריות וחרדל עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 379 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב, חמאה, חרדלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו חזיר חרדל עם Spaetzle, סלמון בגריל עם שומר וחרדל קריאולי Spaetzle, ו פלפל אדום Spaetzle ברוטב חרדל עם נקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים 2 כפות חמאה ושמן למחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את spaetzle מבושל ו saute עד מעט השחמה, על 2 עד 3 דקות.
3
הסר מהמחבת למגש הגשה והנח בצד בזמן שאתה מבשל את הפטריות. הגדר את המחבת בחזרה על חום גבוה ולהוסיף קצת יותר שמן זית הנותרים 2 כפות של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
שמן זיתשמן זית
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את הקורנית, פטריות ושום וטחון עד חום זהוב, על 4 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
שוםשום
טימיןטימין
5
מוסיפים את השמנת והחרדל ומערבבים היטב. להפחית את התערובת עד הרוטב הוא נחמד ועבה, על 3 דקות. מקפלים בspaetzle.
מרכיבים שתצטרך
חרדלחרדל
קרםקרם
רוטברוטב
6
מעבירים לקערה הגשה, מקשטים עם עירית ומגישים לצד שניצל חזיר, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
עיריתעירית
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
בקערה גדולה, לשלב את הקמח, מלח, פלפל, ואגוז מוסקט. בקערת ערבוב נוספת, לטאטא את הביצים וחלב יחד. הפוך באר במרכז החומרים היבשים ושופכים בתערובת חלב ביצה. בהדרגה לצייר את הקמח מן הצדדים לשלב היטב; הבצק צריך להיות חלק ועבה.
מרכיבים שתצטרך
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
2
תן את שאר הבצק במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
3
להביא 3 ליטרים של מים מומלחים לרתיחה בסיר גדול, על חום בינוני. להפחית את החום לרתיחה. כדי ליצור את spaetzle, להחזיק מסננת גדולה ספון או כף מחוררת על המים רותחים לדחוף את הבצק דרך החורים עם מרית או כף. תעשי את זה בקבוצות כדי שלא תתאפסי על הסיר. מבשלים 3 עד 4 דקות או עד spaetzle צף על פני השטח, ערבוב בעדינות כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מסננתמסננת
מריתמרית
סירסיר
4
מסננים את spaetzle במסננת ולתת לו שטיפה מהירה עם מים קרים. זה יכול להיות מורכב עד 1 שעה מראש.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת