Spaetzle פטריות וחרדל
Spaetzle פטריות וחרדל עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 379 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב, חמאה, חרדלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו חזיר חרדל עם Spaetzle, סלמון בגריל עם שומר וחרדל קריאולי Spaetzle, ו פלפל אדום Spaetzle ברוטב חרדל עם נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים 2 כפות חמאה ושמן למחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את spaetzle מבושל ו saute עד מעט השחמה, על 2 עד 3 דקות.
הסר מהמחבת למגש הגשה והנח בצד בזמן שאתה מבשל את הפטריות. הגדר את המחבת בחזרה על חום גבוה ולהוסיף קצת יותר שמן זית הנותרים 2 כפות של חמאה.
מוסיפים את הקורנית, פטריות ושום וטחון עד חום זהוב, על 4 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים את השמנת והחרדל ומערבבים היטב. להפחית את התערובת עד הרוטב הוא נחמד ועבה, על 3 דקות. מקפלים בspaetzle.
מעבירים לקערה הגשה, מקשטים עם עירית ומגישים לצד שניצל חזיר, אם תרצה.
בקערה גדולה, לשלב את הקמח, מלח, פלפל, ואגוז מוסקט. בקערת ערבוב נוספת, לטאטא את הביצים וחלב יחד. הפוך באר במרכז החומרים היבשים ושופכים בתערובת חלב ביצה. בהדרגה לצייר את הקמח מן הצדדים לשלב היטב; הבצק צריך להיות חלק ועבה.
תן את שאר הבצק במשך 10 עד 15 דקות.
להביא 3 ליטרים של מים מומלחים לרתיחה בסיר גדול, על חום בינוני. להפחית את החום לרתיחה. כדי ליצור את spaetzle, להחזיק מסננת גדולה ספון או כף מחוררת על המים רותחים לדחוף את הבצק דרך החורים עם מרית או כף. תעשי את זה בקבוצות כדי שלא תתאפסי על הסיר. מבשלים 3 עד 4 דקות או עד spaetzle צף על פני השטח, ערבוב בעדינות כדי למנוע דבק.
מסננים את spaetzle במסננת ולתת לו שטיפה מהירה עם מים קרים. זה יכול להיות מורכב עד 1 שעה מראש.