Spaghetti Aglio E Olio
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי Aglio E Olio. מנה אחת מכילה 1532 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 70 גרם שומן. מתכון זה משמש 2 ועלויות 2.69 $למנה. . אם יש לכם ספגטי, שמן זית, גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו ספגטי Aglio, אולי E פפרונצ'ינו (ספגטי עם שום, שמן זית & פלפלים צ' ילי), Spaghetti Aglio E Olio, ו Spaghetti Aglio E Olio (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים ספגטי במים רותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק עד הנשיכה, על 12 דקות.
מסננים ומעבירים לקערת פסטה.
מערבבים שום ושמן זית במחבת קרה. מבשלים מעל חום בינוני כדי טוסט שום לאט, על 10 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך כאשר שמן זית מתחיל לבעבע. מבשלים ומערבבים עד השום הוא חום זהוב, על עוד 5 דקות.
מערבבים פתיתי פלפל אדום, פלפל שחור, ומלח לתוך הפסטה.
יוצקים שמן זית ושום, ומפזרים פטרוזיליה איטלקית וחצי מגבינת פרמזן-רג ' יאנו; מערבבים עד בשילוב.
מגישים פסטה עם גבינת פרמג 'יאנו-רג' יאנו הנותרים.