קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

Spareribs בסגנון טוסקני עם זיגוג בלסמי

Spareribs בסגנון טוסקני עם זיגוג בלסמי
Spareribs בסגנון טוסקני עם זיגוג בלסמי הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1254 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 101 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פפריקה, פלפל, מרווה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: Spareribs בגריל עם זיגוג קולה דובדבן, Spareribs בגריל עם זיגוג קולה דובדבן, ו Spareribs עם ציפוי בלסמי חמוץ-מתוק.

הוראות

1
בקערה קטנה, מערבבים את שמן הזית, רוזמרין, מלח כשר, שומר, פלפל שחור, מרווה, טימין, פפריקה, פלפל אדום כתוש, כוסברה ואולספייס. לשפשף את הדבק התבלינים על כל spareribs ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות או לקרר בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
הדבק תבליניםהדבק תבלינים
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
צלעות חילוףצלעות חילוף
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מסדרים את הצלעות על תבנית אפייה גדולה, מעוטרת או מחבת צלייה, בצד בשרי למעלה. צולים את הצלעות במשך 2 שעות, או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
4
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
5
מברשת את הצד הבשרני של הצלעות עם חומץ בלסמי צלוי 6 אינץ ' מהחום עד השחמה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
6
תן לעמוד במשך 5 דקות, ואז לחתוך בין הצלעות לשרת.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)