Spareribs בסגנון טוסקני עם זיגוג בלסמי
Spareribs בסגנון טוסקני עם זיגוג בלסמי הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1254 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 101 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פפריקה, פלפל, מרווה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: Spareribs בגריל עם זיגוג קולה דובדבן, Spareribs בגריל עם זיגוג קולה דובדבן, ו Spareribs עם ציפוי בלסמי חמוץ-מתוק.
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים את שמן הזית, רוזמרין, מלח כשר, שומר, פלפל שחור, מרווה, טימין, פפריקה, פלפל אדום כתוש, כוסברה ואולספייס. לשפשף את הדבק התבלינים על כל spareribs ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות או לקרר בן לילה.
מסדרים את הצלעות על תבנית אפייה גדולה, מעוטרת או מחבת צלייה, בצד בשרי למעלה. צולים את הצלעות במשך 2 שעות, או עד מכרז.
מברשת את הצד הבשרני של הצלעות עם חומץ בלסמי צלוי 6 אינץ ' מהחום עד השחמה, על 2 דקות.
תן לעמוד במשך 5 דקות, ואז לחתוך בין הצלעות לשרת.