Stracciatella: גלידת שוקולד צ'יפס ללא ביס
Stracciatella: גלידת שוקולד צ'יפס ללא ביס נטול גלוטן, קינוח. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 1045 קלוריות. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שמן צמחי קל, אבקת חלב ללא שומן, וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו גלידת מנטה שוקולד Stracciatellan, שני ביס עוגיות שוקולד צ'יפס, ו עוגיות שוקולד צ'יפס עוגיות בצק-ביס פיקנטי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את החלב, סירופ תירס, ושמנת בסיר גדול. בקערה בינונית, מערבבים יחד את הסוכר, הג ' לטין ואבקת החלב.
לטאטא את החומרים יבשים לתערובת חלב שמנת, ולהביא בקושי מבשלים, ערבוב כל הזמן על חום מתון.
הסר את התערובת מחום וקריר. מערבבים בוניל. צנן את התערובת עד קר מאוד, לפחות ארבע שעות או לילה.
להקפיא במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. כשהגלידה מתערבלת, מערבבים את השוקולד המומס והשמן.
טפטוף לתוך הגלידה במשך הדקות האחרונות של התהפכות.