Streusel עקף חטיפי עוגת גבינה תפוחים
מתכון זה מספק 9 מנות. עם 490 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לך לחנות ותביא את גרנולה שקדים, קינמון טחון, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו עוגת גבינה מעוטרת בתפוחים., עוגת גבינה עם שטרודל תפוחים., ו עוגת גבינה ללא גלוטן תפוחים Streusel עוגת גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 163°. גריז קל 8-או 9 אינץ ' מחבת מרובעת עם חמאה או ספריי בישול.
במעבד מזון, מניחים קרקרים גרהם, סוכר מגורען וקליפת לימון. לכסות; לעבד עד פירורים בסדר טופס.
מוסיפים חמאה מומסת. מכסים; תהליך עד פירורים לחים באופן שווה. לחץ על תערובת בתחתית מחבת.
אופים 10 דקות או עד השחמה קלה. מגניב 10 עד 15 דקות.
בינתיים, לנגב קערת מעבד מזון עם מגבות נייר כדי להסיר כל פירורים.
מוסיפים גבינת שמנת, ביצים, קינמון, אגוז מוסקט, 1/4 כוס מיץ לימון וסוכר חום 1/2 כוס. כיסוי; תהליך עד חלקה ושמנת.
יוצקים מילוי מעל קרום אפוי חלקית.
בקערה קטנה, לזרוק תפוחים עם 1 כפית מיץ לימון.
בקערה בינונית, מערבבים 3/4 כוס סוכר חום, קמח וחמאה קרה עם מזלג או אצבעות עד מתפורר. מערבבים בגרנולה.
מפזרים מעל תפוחים ומילוי.
אופים 35 עד 40 דקות או עד ציפוי הוא השחמה קלות והמרכז כמעט מוגדר (המרכז צריך לנענע רק מעט כאשר עבר). מגניב על קירור מדף 1 שעה. מקררים לפחות 1 שעה או עד הצטננות.
חותכים ל 3 שורות על ידי 3 שורות.