קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות9
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Streusel עקף חטיפי עוגת גבינה תפוחים

Streusel עקף חטיפי עוגת גבינה תפוחים
מתכון זה מספק 9 מנות. עם 490 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לך לחנות ותביא את גרנולה שקדים, קינמון טחון, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו עוגת גבינה מעוטרת בתפוחים., עוגת גבינה עם שטרודל תפוחים., ו עוגת גבינה ללא גלוטן תפוחים Streusel עוגת גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 163°. גריז קל 8-או 9 אינץ ' מחבת מרובעת עם חמאה או ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
במעבד מזון, מניחים קרקרים גרהם, סוכר מגורען וקליפת לימון. לכסות; לעבד עד פירורים בסדר טופס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
קרקריםקרקרים
קליפת לימוןקליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מוסיפים חמאה מומסת. מכסים; תהליך עד פירורים לחים באופן שווה. לחץ על תערובת בתחתית מחבת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
אופים 10 דקות או עד השחמה קלה. מגניב 10 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בינתיים, לנגב קערת מעבד מזון עם מגבות נייר כדי להסיר כל פירורים.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מגבות ניירמגבות נייר
קערהקערה
6
מוסיפים גבינת שמנת, ביצים, קינמון, אגוז מוסקט, 1/4 כוס מיץ לימון וסוכר חום 1/2 כוס. כיסוי; תהליך עד חלקה ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
סוכר חוםסוכר חום
מיץ לימוןמיץ לימון
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
ביצהביצה
7
יוצקים מילוי מעל קרום אפוי חלקית.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
8
בקערה קטנה, לזרוק תפוחים עם 1 כפית מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
תפוחתפוח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
מפזרים מעל מילוי.
10
בקערה בינונית, מערבבים 3/4 כוס סוכר חום, קמח וחמאה קרה עם מזלג או אצבעות עד מתפורר. מערבבים בגרנולה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
גרנולהגרנולה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
מפזרים מעל תפוחים ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
12
אופים 35 עד 40 דקות או עד ציפוי הוא השחמה קלות והמרכז כמעט מוגדר (המרכז צריך לנענע רק מעט כאשר עבר). מגניב על קירור מדף 1 שעה. מקררים לפחות 1 שעה או עד הצטננות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
13
חותכים ל 3 שורות על ידי 3 שורות.