Swordfish עם סלסה אצות ורדה
Swordfish עם סלסה אצות ורדה נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מנה עיקרית. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח כשר, פטרוזיליה שטוחה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. , שהוא מוצק. נסו עגבניות צלויות סלסה ורדה וסלסה ורדה גוואקמולי, אנצ'ילדות עוף ברוטב סלסה ורדה עם אבוקדו אננס, ו סלסה ורדה בסיסית (סלסה מקסיקנית Tomatillo) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את היג ' יקי בקערה קטנה, מוסיפים מים רותחים לכיסוי, ומניחים לשבת 10 דקות.
ניקוז. (אתה צריך בערך 1/2 כוס.)
שלב hijiki, שאלוט, אנשובי, פטרוזיליה, שמן זית, צלפים, גרידת לימון, פתיתי פלפל אדום בקערה בינונית; העונה עם מלח ופלפל. תניח את סלסה ורדה בצד.
הכן גריל לחום בינוני. לשפשף דגים בכל רחבי עם שמן צמחי; העונה עם מלח ופלפל. גריל, פונה מדי פעם, עד המשרד למגע ואטום לאורך, 8-12 דקות.
מגישים דגים עם סלסה ורדה.
לעשות קדימה: סלסה ורדה יכול להתבצע 2 ימים קדימה. כיסוי וצינה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.