Tamales בשר הכנת המתכון לוקחת כ 30 דקות. מתאים ל-36 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון דל פחמימות, יש 108 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. אם יש לך צ'ילי ניו מקסיקו, בצל, נורה שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכונים דומים: Tamales All-בשר, Tamales בשר, ו טמל בשר צ'יפוטלה.
הוראות
1
מתבלים את כתף הבשר בכל רחבי עם מלח ופלפל ואז חומים בסיר כבד גדול על אש בינונית. לאחר השחמה על כל הצדדים, להוסיף מספיק מים כדי לכסות את הצלי יחד עם בצל 1 פרוס ועל 6 שיני שום. לבשל עד הבשר הוא מזלג מכרז ומתפרק ללא התנגדות, על 2 שעות. כאשר נעשה זאת, להסיר את הצלי לצלחת כדי להתקרר, להזמין את מרק הבשר. יד לגרוס את הבשר ולהניח בצד.
מוסיפים את הכמון, נשאר בצל פרוס ושום. מרתיחים במשך 20 דקות עד צ ' ילי הם רכים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
להעביר את הצ 'ילי לבלנדר באמצעות מלקחיים ולהוסיף מצקת מלאה של מי צ' ילה (עדיף לעשות זאת בקבוצות.) מחית צ ' יילס עד חלקה. להעביר את צ ' ילי פריד דרך מסננת כדי להסיר את הזרעים הנותרים ועורות.
עבור דרך cornhusks מיובש, להפריד אותם ולהשליך את המשי, להיזהר מאז הקליפות שבירים כאשר יבש. משרים אותם בכיור מלא במים חמים במשך 30 דקות כדי לרכך. בקערה עמוקה, לשלב את מאסה, אבקת אפייה, ומלח.
לשטוף, לנקז, ולייבש את קליפות התירס. מניחים אותם על מחבת סדין מכוסה במגבת לחה יחד עם קערות בצק מאסה ובשר בקר ברוטב צ ' ילי. התחל עם הקליפות הגדולות כי הם קלים יותר לגלגל.
מוסיפים על כף מילוי הבשר במרכז המאסה. מקפלים את הקצה הצר עד למרכז ואז לקפל את שני הצדדים יחד כדי לצרף את המילוי. המסא הדביק יצור חותם. לצבוט את החלק העליון רחב סגור.
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Cuvaison פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.