קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 30 דק.
מנות36
ציון בריאות2
מגזין

Tamales בשר

Tamales בשר
Tamales בשר הכנת המתכון לוקחת כ 30 דקות. מתאים ל-36 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון דל פחמימות, יש 108 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. אם יש לך צ'ילי ניו מקסיקו, בצל, נורה שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכונים דומים: Tamales All-בשר, Tamales בשר, ו טמל בשר צ'יפוטלה.

הוראות

1
מתבלים את כתף הבשר בכל רחבי עם מלח ופלפל ואז חומים בסיר כבד גדול על אש בינונית. לאחר השחמה על כל הצדדים, להוסיף מספיק מים כדי לכסות את הצלי יחד עם בצל 1 פרוס ועל 6 שיני שום. לבשל עד הבשר הוא מזלג מכרז ומתפרק ללא התנגדות, על 2 שעות. כאשר נעשה זאת, להסיר את הצלי לצלחת כדי להתקרר, להזמין את מרק הבשר. יד לגרוס את הבשר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
כדי להכין את הרוטב, להסיר את צמרות צ ' ילי מיובש ולנער את רוב הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובשפלפל צ ' ילי מיובש
סוכר אדום גססוכר אדום גס
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
3
מניחים את הצ ' ילי בסיר גדול ומכסים אותם במים.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים את הכמון, נשאר בצל פרוס ושום. מרתיחים במשך 20 דקות עד צ ' ילי הם רכים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
להעביר את הצ 'ילי לבלנדר באמצעות מלקחיים ולהוסיף מצקת מלאה של מי צ' ילה (עדיף לעשות זאת בקבוצות.) מחית צ ' יילס עד חלקה. להעביר את צ ' ילי פריד דרך מסננת כדי להסיר את הזרעים הנותרים ועורות.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
מצקתמצקת
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
יוצקים את רוטב הצ ' ילי לתוך קערה גדולה ומוסיפים מלח, מערבבים לשלב. טעם לבדוק תבלינים, להוסיף יותר במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
מוסיפים את הבשר הגרוס לקערה של רוטב צ ' ילי, ומערבבים היטב. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
עבור דרך cornhusks מיובש, להפריד אותם ולהשליך את המשי, להיזהר מאז הקליפות שבירים כאשר יבש. משרים אותם בכיור מלא במים חמים במשך 30 דקות כדי לרכך. בקערה עמוקה, לשלב את מאסה, אבקת אפייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
יוצקים את המרק לתוך מאסה קצת בכל פעם, עובד אותו עם האצבעות. בקערה קטנה, לנצח את הירק קיצור עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
קיצור ירקותקיצור ירקות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
10
מוסיפים אותו למסא ומכים עד שלבצק יש מרקם ספוגי.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
11
לשטוף, לנקז, ולייבש את קליפות התירס. מניחים אותם על מחבת סדין מכוסה במגבת לחה יחד עם קערות בצק מאסה ובשר בקר ברוטב צ ' ילי. התחל עם הקליפות הגדולות כי הם קלים יותר לגלגל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
קליפות תירסקליפות תירס
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
הנח את הקליפה שטוחה על צלחת או ביד שלך עם הצד החלק למעלה ואת הקצה הצר פונה אליך.
13
מורחים שכבה דקה, אפילו של מאסה על פני השטח של הקליפה עם כף טבולה במים. אל תשתמש יותר מדי!
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
14
מוסיפים על כף מילוי הבשר במרכז המאסה. מקפלים את הקצה הצר עד למרכז ואז לקפל את שני הצדדים יחד כדי לצרף את המילוי. המסא הדביק יצור חותם. לצבוט את החלק העליון רחב סגור.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
15
לעמוד tamales למעלה באוניית קיטור גדולה או מסננת עם צבטו בסופו של דבר. טען את הספינה לתוך סיר גדול מלא 2 אינץ ' של מים. המים לא אמורים לגעת בטמאלה.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
16
הניחו מטלית לחה על הטמלה וכסו במכסה. לשמור על המים ברתיחה נמוכה, בדיקה תקופתית כדי לוודא שהמים לא להרתיח משם. קיטור tamales במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
17
הטמאלים נעשים כאשר החלק הפנימי מתרחק מהקליפה. הטמל צריך להיות רך, מוצק ולא רגשני. כדי לשרת, לפתוח את הקליפה והכפית על כף מילוי בשר שנותר על גבי.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Cuvaison פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."