Tamales בשר
Tamales בשר הכנת המתכון לוקחת כ 30 דקות. מתאים ל-36 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון דל פחמימות, יש 108 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. אם יש לך צ'ילי ניו מקסיקו, בצל, נורה שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכונים דומים: Tamales All-בשר, Tamales בשר, ו טמל בשר צ'יפוטלה.
הוראות
מתבלים את כתף הבשר בכל רחבי עם מלח ופלפל ואז חומים בסיר כבד גדול על אש בינונית. לאחר השחמה על כל הצדדים, להוסיף מספיק מים כדי לכסות את הצלי יחד עם בצל 1 פרוס ועל 6 שיני שום. לבשל עד הבשר הוא מזלג מכרז ומתפרק ללא התנגדות, על 2 שעות. כאשר נעשה זאת, להסיר את הצלי לצלחת כדי להתקרר, להזמין את מרק הבשר. יד לגרוס את הבשר ולהניח בצד.
כדי להכין את הרוטב, להסיר את צמרות צ ' ילי מיובש ולנער את רוב הזרעים.
מניחים את הצ ' ילי בסיר גדול ומכסים אותם במים.
מוסיפים את הכמון, נשאר בצל פרוס ושום. מרתיחים במשך 20 דקות עד צ ' ילי הם רכים מאוד.
להעביר את הצ 'ילי לבלנדר באמצעות מלקחיים ולהוסיף מצקת מלאה של מי צ' ילה (עדיף לעשות זאת בקבוצות.) מחית צ ' יילס עד חלקה. להעביר את צ ' ילי פריד דרך מסננת כדי להסיר את הזרעים הנותרים ועורות.
יוצקים את רוטב הצ ' ילי לתוך קערה גדולה ומוסיפים מלח, מערבבים לשלב. טעם לבדוק תבלינים, להוסיף יותר במידת הצורך.
מוסיפים את הבשר הגרוס לקערה של רוטב צ ' ילי, ומערבבים היטב. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
עבור דרך cornhusks מיובש, להפריד אותם ולהשליך את המשי, להיזהר מאז הקליפות שבירים כאשר יבש. משרים אותם בכיור מלא במים חמים במשך 30 דקות כדי לרכך. בקערה עמוקה, לשלב את מאסה, אבקת אפייה, ומלח.
יוצקים את המרק לתוך מאסה קצת בכל פעם, עובד אותו עם האצבעות. בקערה קטנה, לנצח את הירק קיצור עד רכות.
מוסיפים אותו למסא ומכים עד שלבצק יש מרקם ספוגי.
לשטוף, לנקז, ולייבש את קליפות התירס. מניחים אותם על מחבת סדין מכוסה במגבת לחה יחד עם קערות בצק מאסה ובשר בקר ברוטב צ ' ילי. התחל עם הקליפות הגדולות כי הם קלים יותר לגלגל.
הנח את הקליפה שטוחה על צלחת או ביד שלך עם הצד החלק למעלה ואת הקצה הצר פונה אליך.
מורחים שכבה דקה, אפילו של מאסה על פני השטח של הקליפה עם כף טבולה במים. אל תשתמש יותר מדי!
מוסיפים על כף מילוי הבשר במרכז המאסה. מקפלים את הקצה הצר עד למרכז ואז לקפל את שני הצדדים יחד כדי לצרף את המילוי. המסא הדביק יצור חותם. לצבוט את החלק העליון רחב סגור.
לעמוד tamales למעלה באוניית קיטור גדולה או מסננת עם צבטו בסופו של דבר. טען את הספינה לתוך סיר גדול מלא 2 אינץ ' של מים. המים לא אמורים לגעת בטמאלה.
הניחו מטלית לחה על הטמלה וכסו במכסה. לשמור על המים ברתיחה נמוכה, בדיקה תקופתית כדי לוודא שהמים לא להרתיח משם. קיטור tamales במשך 2 שעות.
הטמאלים נעשים כאשר החלק הפנימי מתרחק מהקליפה. הטמל צריך להיות רך, מוצק ולא רגשני. כדי לשרת, לפתוח את הקליפה והכפית על כף מילוי בשר שנותר על גבי.