Tamales בשר הכנת המתכון לוקחת כ 30 דקות. מתאים ל-36 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון דל פחמימות, יש 108 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. אם יש לך צ'ילי ניו מקסיקו, בצל, נורה שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכונים דומים: Tamales All-בשר, Tamales בשר, ו טמל בשר צ'יפוטלה.
הוראות
1
מתבלים את כתף הבשר בכל רחבי עם מלח ופלפל ואז חומים בסיר כבד גדול על אש בינונית. לאחר השחמה על כל הצדדים, להוסיף מספיק מים כדי לכסות את הצלי יחד עם בצל 1 פרוס ועל 6 שיני שום. לבשל עד הבשר הוא מזלג מכרז ומתפרק ללא התנגדות, על 2 שעות. כאשר נעשה זאת, להסיר את הצלי לצלחת כדי להתקרר, להזמין את מרק הבשר. יד לגרוס את הבשר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חתיכות ירקות בגודל נגיס
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
כדי להכין את הרוטב, להסיר את צמרות צ ' ילי מיובש ולנער את רוב הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובש
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
3
מניחים את הצ ' ילי בסיר גדול ומכסים אותם במים.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים את הכמון, נשאר בצל פרוס ושום. מרתיחים במשך 20 דקות עד צ ' ילי הם רכים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
צרור תרד טרי (בערך
¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות
5
להעביר את הצ 'ילי לבלנדר באמצעות מלקחיים ולהוסיף מצקת מלאה של מי צ' ילה (עדיף לעשות זאת בקבוצות.) מחית צ ' יילס עד חלקה. להעביר את צ ' ילי פריד דרך מסננת כדי להסיר את הזרעים הנותרים ועורות.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
מצקת
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
יוצקים את רוטב הצ ' ילי לתוך קערה גדולה ומוסיפים מלח, מערבבים לשלב. טעם לבדוק תבלינים, להוסיף יותר במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מוסיפים את הבשר הגרוס לקערה של רוטב צ ' ילי, ומערבבים היטב. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
עבור דרך cornhusks מיובש, להפריד אותם ולהשליך את המשי, להיזהר מאז הקליפות שבירים כאשר יבש. משרים אותם בכיור מלא במים חמים במשך 30 דקות כדי לרכך. בקערה עמוקה, לשלב את מאסה, אבקת אפייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
יוצקים את המרק לתוך מאסה קצת בכל פעם, עובד אותו עם האצבעות. בקערה קטנה, לנצח את הירק קיצור עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
קיצור ירקות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
מוסיפים אותו למסא ומכים עד שלבצק יש מרקם ספוגי.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
11
לשטוף, לנקז, ולייבש את קליפות התירס. מניחים אותם על מחבת סדין מכוסה במגבת לחה יחד עם קערות בצק מאסה ובשר בקר ברוטב צ ' ילי. התחל עם הקליפות הגדולות כי הם קלים יותר לגלגל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
קליפות תירס
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
הנח את הקליפה שטוחה על צלחת או ביד שלך עם הצד החלק למעלה ואת הקצה הצר פונה אליך.
13
מורחים שכבה דקה, אפילו של מאסה על פני השטח של הקליפה עם כף טבולה במים. אל תשתמש יותר מדי!
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
14
מוסיפים על כף מילוי הבשר במרכז המאסה. מקפלים את הקצה הצר עד למרכז ואז לקפל את שני הצדדים יחד כדי לצרף את המילוי. המסא הדביק יצור חותם. לצבוט את החלק העליון רחב סגור.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
15
לעמוד tamales למעלה באוניית קיטור גדולה או מסננת עם צבטו בסופו של דבר. טען את הספינה לתוך סיר גדול מלא 2 אינץ ' של מים. המים לא אמורים לגעת בטמאלה.
מרכיבים שתצטרך
Tamales
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
16
הניחו מטלית לחה על הטמלה וכסו במכסה. לשמור על המים ברתיחה נמוכה, בדיקה תקופתית כדי לוודא שהמים לא להרתיח משם. קיטור tamales במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
Tamales
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
17
הטמאלים נעשים כאשר החלק הפנימי מתרחק מהקליפה. הטמל צריך להיות רך, מוצק ולא רגשני. כדי לשרת, לפתוח את הקליפה והכפית על כף מילוי בשר שנותר על גבי.
מרכיבים שתצטרך
Tamales
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Cuvaison פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.